Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN TANJU ÖZCAN’DAN YHT İÇİN KAMPANYA: “BU TRENİ KAÇIRMAYALIM!”

BAŞKAN TANJU ÖZCAN’DAN YHT İÇİN KAMPANYA: “BU TRENİ KAÇIRMAYALIM!”
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yüksek hızlı trenin peşini bırakmıyor. Bolu ve Düzce’nin birlikte hareket etmesi halinde birlikten güç doğacağına inanan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Bu Treni Kaçırmayalım!” sloganıyla bir kampanya başlattı. Özcan, başlatılan kampanya dâhilinde Bolu ve Düzce’de birçok noktadaki billboardlara astırdığı afişlerle dayanışma çağrısında bulundu.


Ankara-İstanbul arasında yapılması planlanan Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile ilgili güzergâh belirsizliği devam ederken, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, YHT’nin Düzce-Bolu ve Gerede güzergâhından geçmesi için yoğun çalışma yürütüyor.

Tren güzergâhının değiştirilmesi için bilim adamlarının raporları doğrultusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan defalarca randevu isteyen ancak herhangi bir yanıt alamayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu ve Düzce’nin geleceği için büyük önem arz eden proje için yeni bir hamle daha yaptı.

Billboard’lar Düzce’de de yerini aldı

Bolulu ve Düzceli yöneticilerin birlikte hareket etmesi halinde birlikten güç doğacağını ve hızlı tren güzergâhının Bolu-Düzce hattı şeklinde yeniden revize edeceğini düşünen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Bu Treni Kaçırmayalım!” sloganıyla yeni bir kampanya başlatarak, iki şehrin farklı noktalarına astırdığı afişlerle dayanışma çağrısı yaptı. Billboardlara eş zamanlı asılan afişlerde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının Düzce-Bolu güzergâhından geçmesi durumunda iki komşu ilde turizm, sağlık, sanayi, eğitim ve ekonominin hızlanacağını vurgulayarak, hızlarının kesilmemesini istedi.

Etiketler: bolu haberler