Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN TANJU ÖZCAN’DAN GÜLŞEN KAYRANCIOĞLU’NA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

BAŞKAN TANJU ÖZCAN’DAN GÜLŞEN KAYRANCIOĞLU’NA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, koronavirüs salgını gölgesinde 45’inci yaşını kutlayan Gülşen Kayrancıoğlu’na doğum günü sürprizi yaptı.


Tepecik Mahallesi’nde oturan ve bugün doğum günü olan Gülşen Kayrancıoğlu’na Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından doğum günü sürprizi yapıldı.  Başkan Özcan, 45. yaşına giren Kayrancoğlu’nun ailesiyle birlikte yaşadığı evde giderek, yeni yaşını pasta ve çiçekle kutladı 

BAŞKAN ÖZCAN’I GÖRÜNCE BÜYÜK MUTLULUK YAŞADI

Çok sevdiği Başkan Özcan’ı evinin bahçesinde bir anda karşısında çiçeklerle gören Gülşen Kayrancoğlu duygu dolu anlar yaşadı. Daha sonra alkışlar eşliğinde, doğum günü pastasının üzerindeki mumları üfleyen Kayrancoğlu, Başkan Özcan’a sürpriz için teşekkür etti.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 45 yaşına giren Gülşen’e sağlıklı ve mutlu yıllar dileyerek “Doğum günün kutlu olsun Gülşen. Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan ve yeni yaşını birlikte kutlamaktan dolayı çok mutluyum. İnşallah daha güzel günlerde yeniden bir arada olacağız” dedi.

“YAPILAN SÜRPRİZ HİÇBİR ŞEYE DEĞİŞİLMEZ”

Baba Yaşar Kayrancoğlu’da kızı Gülşen Kayrancıoğlu’nun Başkan Özcan’ı çok sevdiğini ve sürekli sosyal medyadan takip ettiğini belirterek, “Kızım sizi çok seviyor. Bu sürpriz sadece Gülşen için değil, hepimiz için çok değerli. Bu yapılan sürpriz hiçbir şeye değişilmez. Başkanım size çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız. Sizleri ramazandan sonra kahve içmeye bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.