Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN TANJU ÖZCAN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

BAŞKAN TANJU ÖZCAN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Muhtarlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar Bolumuzu güzelleştirmek ve hak ettiği noktaya taşımak için muhtarlarımızla birlikte uyumlu bir çalışma içerisinde olduk ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bir mesaj yayımladı. Başkan Tanju Özcan, mesajında, tüm muhtarların Muhtarlar Günü’nü kutlayarak, “Bolu’yu Türkiye’nin en güzel şehri olması yolunda hak ettiği noktaya taşımak için muhtarlarımızla birlikte çalışıyor ve birlikte başarıyoruz” dedi.

Başkan Özcan mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar Bolu’muzda, 43 mahallemizin muhtarıyla el ele vererek, sürekli diyalog içerisinde hep birlikte uyum içerisinde çalıştık ve bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Yaptığımız tüm çalışmaları muhtarlarımızla birlikte yürütüyoruz. Muhtarlarımızın şehrimizde yaşayan vatandaşlarımıza uzanan hizmet eli olarak görüyor ve önemli bir vazifeyi yerine getirdiklerine inanıyorum. Dünyanın en güzel şehri Bolu’yu hak ettiği noktaya taşımak için muhtarlarımızla iş birliği ve dayanışma içinde olmayı sürdüreceğiz. Birlikte çalışıyor ve birlikte başarıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, vatandaşlarımızın sorunlarını bize ileten, aramızda köprü vazifesi gören, bizimle çözüm ortaklığı yapmaya çalışan tüm muhtarlarımızın gününü kutluyorum”

Etiketler: bolu haberler