Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÖZCAN’DAN SÜRPRİZ ZİYARET

BAŞKAN ÖZCAN’DAN SÜRPRİZ ZİYARET
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’na sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette koro üyelerinin ısrarları üzerine bir şarkı seslendiren Özcan, üyelerden büyük alkış aldı.


Bolu Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu üyeleri, rutin çalışmalarını gerçekleştirdikleri Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi’nde, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın sürpriz ziyareti ile karşılaştı.

“Öyle bir Sanat Merkezi yapacağız ki şehir dışından gelenler bile önünde fotoğraf çektirecek”

Ziyarette koro üyeleri ile birlikte sohbet eden Başkan Özcan, sanatsal çalışmalara çok büyük önem verdiğini dile getirerek, “Benim en heyecan duyduğum ve büyük önem verdiğim projelerimizden bir tanesi Sanat Merkezi projemiz. Yerini belirledik ve önümüzdeki dönemlerde çalışmalara başlayacağız. Karaçayır Parkı’nın kuzeyinde bulunan bir alana yapmayı düşünüyoruz. Çok farklı, modern ve güzel bir yapı yapmayı düşünüyoruz oraya. O kadar ki şehir dışından gelen herkes o binanın önünde fotoğraf çektirmek isteyecek. Bu projenin Bolumuzun sanatsal gelişimine büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Az öncede söylediğim gibi bu projeye çok önem veriyorum ve en çok heyecan duyduğum projelerden birisi bu Sanat Merkezi projesi” diye konuştu.

Ziyaretin devamında, Türk Sanat Müziği Korosu üyelerinin büyük ısrarları üzerine Samanyolu şarkısını söyleyen Başkan Özcan, koro üyelerinden büyük alkış aldı.