Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÖZCAN’DAN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI: “BİRLİKTE ÇALIŞACAK, BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

BAŞKAN ÖZCAN’DAN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI: “BİRLİKTE ÇALIŞACAK, BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Muhtarlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, ” Dünyanın en güzel şehri Bolu’yu hak ettiği noktaya taşımak için muhtarlarımızla iş birliği ve dayanışma içinde olmayı sürdüreceğiz.” dedi.

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bir mesaj yayımladı. Başkan Tanju Özcan, mesajında, tüm muhtarların Muhtarlar Günü’nü kutlayarak, “Birlikte çalışacak, birlikte başaracağız” dedi.

Başkan Özcan’ın mesajı şu şekilde:

“Bolu’muzda, 43 mahallemizin muhtarıyla el ele vererek, omuz omuza kronikleşen sorunları çözmek ve şehrimizi geleceğe taşımak için mesai harcıyoruz. Yaptığımız tüm altyapı ve üstyapı çalışmalarını muhtarlarımızla birlikte yürütüyoruz. Muhtarlarımız belediyemizin gören gözü. Onları, vatandaşa uzanan hizmet eli olarak görüyor ve önemli bir vazifeyi yerine getirdiklerine inanıyorum. Dünyanın en güzel şehri Bolu’yu hak ettiği noktaya taşımak için muhtarlarımızla iş birliği ve dayanışma içinde olmayı sürdüreceğiz. Birlikte çalışacak, birlikte başaracağız. Bu duygu ve düşüncelerle, vatandaşlarımızın sorunlarını bize ileten, aramızda köprü vazifesi gören, bizimle çözüm ortaklığı yapmaya çalışan tüm muhtarlarımızın gününü kutluyorum.”

Etiketler: bolu haberler