Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÖZCAN’DAN KAMPANYAYA DESTEK

BAŞKAN ÖZCAN’DAN KAMPANYAYA DESTEK
Bolu belediye başkanı Tanju Özcan Boluspor'un başlatmış olduğu BStore kampanyasına destek verdi.


Kırmızı beyazlıların Bstore’de başlattığı yüzde 50 indirim kampanyasına Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’da duyarsız kalmadı. Özcan, kırmızı beyazlı taraftarları Boluspor’a destek olmaya davet etti.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı Boluspor yöneticileri İlhami Akça, Ufuk Alın, Salih Burak Özkan karşıladı.

“Her sabah Store’yi dolduruyoruz”

Store’den sorumlu yönetici İlhami Akça, tesislerden sorumlu yönetici Ufuk Alın ve Reklam ve ve sponsorluk baş sorumlusu Salih Burak Özkan yaptıkları açıklamada; “Her eve bir Boluspor forması sloganı ile başladık. Ürünlere yüzde 50 indirim yaptık. Yeter ki taraftarımız bu ürünlere sahip olsun. Kampanyaya ilk günden itibaren oldukça ilgi var. Her sabah Store’yi dolduruyoruz” dediler.

“Bu zor günlerde kulübümüze sahip çıkmalıyız”

Kampanya ile ilgili Boluspor taraftarına çağrıda bulunan başkan Özcan; “Bende vatandaşlarımıza ve taraftarımıza çağrıda bulunuyorum. Boluspor'a destek böyle günlerde olur. Kulübümüz yüzde elli indirim yaptı. Her Boluspor taraftarının en azından iki tane ürün almasını istiyorum. Bu zor günlerde kulübümüze sahip çıkmalıyız. Taraftarsak böyle günlerde sahip çıkmaz lazım iyi günlerde herkes sahip çıkar" dedi.

Boluspor store’den mont, kaşkol tişört gibi çeşitli ürünler alan başkan Özcan, yönetim kuruluna başarılar dilemeyi ihmal etmedi.