Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÖZCAN’DAN İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET

BAŞKAN ÖZCAN’DAN İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, her yıl 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan “İtfaiye Haftası” nedeniyle Karaçayır Mahallesi’ndeki İtfaiye Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu. Başkan Tanju Özcan, itfaiye personelinin ‘İtfaiye Haftası’nı kutlayarak, çiçek takdim etti.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan İtfaiye Müdürlüğü’ne Belediye Başkan Yardımcıları Rasim Özdemir ile Mansur Şen eşlik etti.

Belediye Başkanı Tanju Özcan, burada İtfaiye Müdürü Mehmet Duman ve itfaiye personellerinin İtfaiye Haftası’nı kutlayarak, çiçek takdim etti.

“BÜYÜK ÖZVERİ İLE GÖREVLERİNİZİ İCRA EDİYORSUNUZ”

Daha sonra itfaiyecilerle sohbet ederek, kısa bir konuşma yapan Özcan, itfaiyeciliğin zor ve onurlu bir meslek olduğunu vurgulayarak, “Sizler gerek yangın ve kurtarma çalışmalarında, gerekse her türlü felâket ve acil durumda kendi canlarınızı bile tehlikeye atarak, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini için, büyük özveri ile görevlerinizi icra ediyorsunuz. Bu özverili çalışmalarınız nedeniyle sizlere şahsım ve Bolu halkı adına teşekkür ediyorum. Hepinizin İtfaiye Haftası kutlu olsun. Görevlerinizde kolaylıklar dilerim” ifadelerini kullandı.

Etiketler: bolu haberler