Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÖZCAN’DAN GENÇLERE MÜJDE!

BAŞKAN ÖZCAN’DAN GENÇLERE MÜJDE!
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın talimatıyla, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda gençlere 1.000 adet bisiklet dağıtımı gerçekleştiren Bolu Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda da yine 16-18 yaş arası gençlere 750 adet bisiklet hediye edecek.

Bolu Belediyesi, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın talimatıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda 750 gence bisiklet hediye edecek.

Konu ile ilgili gençlere müjdeyi bizzat veren Başkan Özcan; “Evet, sevgili gençler” diyerek seslendi, 29 Ekim’e kısa bir süre kaldığını hatırlattı.

“29 EKİM GÜNÜ 750 ADET BİSİKLET DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Özcan; “29 Ekim’e çok az bir süre kaldı. 29 Ekim günü inşallah kapattığımız kanal yolu üzerindeki yürüyüş ve bisiklet parkurunun 4 kilometrelik kısmını açacağız. O yüzden 18 Ekim 2022 tarihinden 25 Ekim 2022 tarihine kadar 16-18 yaş arasındaki gençlerimiz, sizlerin bu süre içerisinde Bolu Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’müze başvurmanızı istiyoruz. Çünkü sizlere 29 Ekim günü 750 adet bisiklet dağıtımı gerçekleştireceğiz.

“BİSİKLETLERİNİZ ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN”

Daha önce 19 Mayıs’ta 1.000 bisiklet dağıtmıştık, bunun üzerine bir 750 bisiklet daha dağıtacağız. İnşallah önümüzdeki yıllarda da bunu arttırmak istiyoruz. Yapacağınız şu, belediye binamıza velileriniz ile birlikte geleceksiniz ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde kayıt oluşturacaksınız. İhtiyaç sahipliğine göre de bu bisikletlerimiz adaletli bir şekilde de dağıtılacak. Bisikletleriniz şimdiden hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.