Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Başkan Özcan’dan Feridun Yılmaz’a teşekkür

Başkan Özcan’dan Feridun Yılmaz’a teşekkür
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Belediye Meclis Üyelerine yaptığı sunum sırasında Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Feridun Yılmaz’a teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Altyapı ve üstyapı çalışmaları hakkında Fen İşleri Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalardan bahseden Başkan Özcan, “Feridun Bey’e teşekkür ediyorum. Çalışmaları neticesinde hem halk memnun hem de trafik kazası sayısında büyük bir düşüş yaşanmış. Üzerine düşen her şeyi yapıyor” dedi. Belediye binasının yanına yapılan İş Merkezi Projesi hakkında da bilgiler veren Başkan Özcan, “İğrenç bir projeydi. Proje sahibi ile Feridun Bey oturup konuştu ve değişiklikleri yaptı. Eğer eski hali ile yapılmış olsaydı, buradan tek kuruşluk alan satamazdık. Siz Feridun Bey’e dua edin. Feridun Bey burada mesleki yeterliliğini gösterdi. Teşekkür ediyorum kendisine. Belediyeye en az 20 milyon TL para kazandırdı” şeklinde konuştu.

Bolu Belediye Meclis Toplantısı Nisan Ayı birinci oturumu gerçekleşti. Oturumda Belediye Meclis Üyelerine 2 yıllık görev süresi içerisinde proje ve vaatler ile ilgili sunum yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediye Başkanı Feridun Yılmaz’a da teşekkür etmeyi unutmadı.

 

Sunum sırasında altyapı ve üstyapı çalışmalarından bahseden Başkan Özcan, Feridun Yılmaz’ın sorumluluğundaki Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan dönel kavşaklardan da söz etti. Başkan Özcan, “66 tane dönel kavşak kazandırdık. Bizden önce 15 tane dönel kavşak vardı. Toplam 81 oldu. Bolu’daki bütün ışıklardan arındıracağız. Alaaddin Bey ilk yaptığında her şeyini eleştiren ben, ‘Bu sefer doğru yapıyor’ dedim. Şu anda halkın yüzde 66,9’u dönel kavşaklardan çok memnun. Trafik kazalarında ise yüzde 78,7’lik bir düşüş var. Ben Feridun Bey’e teşekkür ediyorum. Çalışmaları neticesinde hem halk memnun hem de trafik kazası sayısında büyük bir düşüş yaşanmış. Üzerine düşen her şeyi yapıyor” ifadelerini kullandı.

 

“SİZ FERİDUN BEY’E DUA EDİN”

Başkan Özcan Belediye Meclis Üyelerine yaptığı sunum sırasında Bolu Belediye binasının yanında bulunan ve yapımı devam eden İş Merkezi hakkında da açıklamalarda bulundu.

 

Başkan Özcan, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri’ne Bolu Belediyesi eski başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından yapılması planlanan İş Merkezi Projesinin Feridun Yılmaz tarafından değiştirildiğini belirterek, “Kaç senedir çukur orası. İğrenç bir projeydi. Proje sahibi ile Feridun Bey oturup konuştu ve değişiklikleri yaptı. Eğer eski hali ile yapılmış olsaydı, buradan tek kuruşluk alan satamazdık. Siz Feridun Bey’e dua edin. AK Parti Gurubu diyor ya ‘Yer satıyorsun’ diye, babamdan kalan yerleri satmıyorum. Yapıyorum da satıyorum. Alaaddin Amca’dan kalanı satmıyorum. Allah razı olsun Feridun Bey burada mesleki yeterliliğini gösterdi. Teşekkür ediyorum kendisine. Belediyeye en az 20 milyon TL para kazandırdı. Haziran Ayında bitiyor kabası. Dış cephesi ile birlikte Eylül Ayında tamamen bitmiş olacak. Alt katından yerleri satmaya başladık” şeklinde konuştu.