Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÖZCAN’DAN EV HANIMLARINA SÜRPRİZ ZİYARET

BAŞKAN ÖZCAN’DAN EV HANIMLARINA SÜRPRİZ ZİYARET
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli Sevim Demirkan’ın davetini kırmayarak, Demirkan ve arkadaşlarına evinde sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.


Ziyarette ev hanımları ile sohbet eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Aslında ben halkla iç içe olmayı, bu tür etkinlikleri çok seviyorum fakat inanın seçimden sonra çok fazla bir yoğunluk vardı ve yavaş yavaş azalıyor. Artık daha çok sizlerle bir araya gelecek ve isteklerinizi dinleyeceğim” dedi.

“ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM BOLU ÇOK FARKLI BİR ŞEHİR OLACAK”

Sohbetin devamında ev hanımlarının mahalleleri ile ilgili istek ve şikâyetlerini de dinleyen Özcan, “Göreve geldiğimiz günden bugüne yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bolu’nun sorunlarını ve çözüm yollarını biliyoruz. İnşallah önümüzdeki dönem çok daha verimli bir çalışma temposu içerisinde olacağız. Hem mahalleniz hem Bolu çok daha modern ve yaşanılabilir bir hale gelecek. Ben bugüne kadar verdiğiniz desteklerden dolayı sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bolumuz için hep birlikte daha çok çalışacağız çünkü biz Bolu’yu çok seviyoruz” dedi.