Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÖZCAN’DAN BOLUSPOR YÖNETİMİNE TAM DESTEK: “ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİNİZ!”

BAŞKAN ÖZCAN’DAN BOLUSPOR YÖNETİMİNE TAM DESTEK: “ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİNİZ!”
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Boluspor'un başarısı için imkân ve mevzuat çerçevesinde gereken ve varsa yapacaklarını söyledi. Kırmızı-beyazlı kulübün yeni Başkan ve üyelerini ağırladığı ziyarette konuşan Özcan, "Sayın başkan ve yönetimi asla yalnız yürümeyecek. Her daim gücümüz ve mevzuat ölçüsünde yanlarında olmaya devam edeceğiz." dedi.


Boluspor Kulübü’nün hafta sonu gerçekleşen olağanüstü genel kurulunda görevi devralan Abdullah Abat ve yönetimi, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı ziyaret etti.

Cuma günü gerçekleşen nezaket ziyaretinde Başkan Özcan, kırmızı-beyazlı kulübün yeni Başkanı Abdullah Abat ve ekibini, sıkıntılı geçen sezonun ardından Boluspor’u sahipsiz bırakmadıkları için tebrik ederek, başarı dileklerini iletti.

Abat: “Sayın Başkanımızın destekleriyle yapabileceğimize inandığımız için bu işe girdik”

Ziyarette kulübün gelecek hedeflerine ulaşmasında için Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın desteklerinin önemine değinen Abdullah Abat, “Bugün Boluspor yönetim kurulu olarak 2. ziyaretimizi Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan’a yaptık. Zaten kongreden önce de yaptığımız istişarelerde Boluspor için elimizden gelen ne varsa Sayın Başkanımızın destekleriyle yapabileceğimize inandığımız için bu işe girdik. Bu bir hafta içerisinde gerek belediye başkanımızla, gerek yönetim kurulu üyelerimizle, çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz.  Bu konuyla alakalı da bilgi alışverişi yapmak, Boluspor’un mali durumunu ve önümüzdeki yıl hedeflerini konuşmak üzere ilimizin seçilmiş ve atanmışlarını ziyaretlerimiz devam ediyor. Sayın Belediye Başkanımızın verdiği ve vereceği desteklerden dolayı şimdiden çok teşekkür ediyorum.”  dedi.

“Belediye başkanı olarak en büyük katkıyı biz sunacağız”

Abat ve yönetimini kutlayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da şehirde oluşan olumlu havaya dikkat çekerek, “Güzel bir yönetim oldu. Şehirde büyük bir heyecan var. Herkes ‘Ben de bu taşın altına elimi sokmak istiyorum’ dedi. Bu heyecanı kaybetmemek lazım.” diye konuştu. Özcan, daha sonra kırmızı-beyazlı kulübe mali kaynak sağlamak için yaptığı girişimlerden bahsederek, “Sayın valimizin önderliğinde belediye başkanı olarak elbette biz en büyük katkıyı sunacağız. Sayın milletvekillerimiz, siyasi partilerimizin değerli il başkanları, yöneticileri herkes bu takımın iyi bir yerlere gelmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduğunu ifade ediyorlar. Bizim de şu ana kadar görüştüğümüz insanların, şirketlerin hiç biri ‘hayır destek vermeyiz’ demedi. Bunları somutlaştırmak lazım. ” şeklinde konuştu.

Yeni sezonla ilgili de görüşlerini paylaşan Özcan, son olarak şunları söyledi:

“İnşallah başarılı bir sezon olacak. İnşallah geçen yıl yaşadığımız sıkıntıları bir daha yaşamayacağız tarih boyunca. Sportif anlamda da büyük bir başarı elde ederiz diye ümit ediyorum. Ama ayakları yere basan bir başkanımız var. Önce mali disiplini sağlamak lazım diyor.  O anlamda herkes elinden geleni yapacak biz de elimizden geleni yapacağız. Başarı hepimizin olsun. Sayın başkan ve yönetimi asla yalnız yürümeyecek.  Her daim gücümüz ve mevzuat ölçüsünde yanlarında olmaya devam edeceğiz.”