Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Başkan Özcan'dan Bolu'nun Sultanlarına videolu tebrik

Başkan Özcan'dan Bolu'nun Sultanlarına videolu tebrik
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Play-Off finallerinde Adam Voleybol’u 3-0 mağlup ederek puanını 6’ya çıkaran Bolunun Sultanlarını yayınladığı video ile tebrik etti.
 Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1’inci Ligi’nde son 4 takımın yer aldığı Play-Off finallerinde mücadele eden Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımı, ikinci maçında Adam Voleybol’u 3-0 mağlup ederek Sultanlar Ligi’ne bir adım daha yaklaştı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da twitter hesabı üzerinden yayınladığı video ile Bolunun Sultanlarını tebrik etti.

“BOLU SOKAKLARDAN KUPAMIZ İLE ŞAMPİYONLUK TURU ATACAĞIZ”

Başkan Özcan yayınladığı videoda, “Kızlar, sizi kutluyorum. Maçı heyecanla izledik. Salih Hocam, “Allah, Adam Voleybol takımı ile bir kez karşılaştırmayı bize nasip etsin” demişti. Daha önce yenildiğimiz Adamspor’u, bileğinizin hakkıyla yendiniz. Artık Edremit ile Kalecik arasındaki maçı bekliyoruz. Bir sürpriz olmaz da Kalecik kazanırsa, yarın formalite maçı olacak. Ben, yarın her halükarda maçta olacağım. Şimdiden ‘Sultan Ligi hayırlı olsun’ demek istiyorum. İnşallah Bolu sokaklardan kupamız ile şampiyonluk turu atacağız” ifadelerine yer verdi.