Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÖZCAN’DAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN ÖZCAN’DAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Başkan Özcan, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen ve tüm dünyada aynı coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımlayan Özcan, “Etkisini sürdüren Covid-19 salgını nedeniyle 23 Nisan Bayramımızı evlerimizde kutlamak zorundayız. Ancak biliyorum ki içimizdeki bayram coşkusu hep ilk günkü gibi diri. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen ve tüm dünyada aynı coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum. Bu zor günleri hep birlikte atlatacak ve nice 23 Nisan’ları milletçe coşkuyla, sağlık, mutluluk içinde kutlayacağız.” şeklinde konuştu.

“Türk Devleti’ni emanet edeceğimiz yeni Cumhuriyet bekçilerinin bu bilinç ve doğrultuda yetişmesi için 23 Nisanlar, önemli birer vesiledir” diyen Başkan Özcan; “ Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini ilan ettiği böyle önemli bir günü dünya çocuklarına armağan etme büyüklüğünü gösteren Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve demokrasi uğruna, bağımsızlık uğruna hayatlarını kaybetmiş silah arkadaşlarını saygıyla anıyorum.  Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin ve tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha en içten dileklerimle kutluyorum.” İfadelerini kullandı.
Etiketler: bolu haberler