Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÖZCAN ZABITA HAFTASI’NI KUTLADI

BAŞKAN ÖZCAN ZABITA HAFTASI’NI KUTLADI
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Zabıta Teşkilatı’nın 195. Kuruluş yıl dönümü sebebiyle Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelleri ile yemekte bir araya geldi. Tüm personelin Zabıta Haftası’nı kutlayan Başkan Özcan, çalışmalarından dolayı herkese tek tek teşekkür etti.


Zabıta Teşkilatı’nın 195. Kuruluş yıl dönümü sebebiyle Bolu Belediyesi’nde görevli zabıta personelleri ile yemekte bir araya gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, tüm personelin Zabıta Haftası’nı da kutladı. Yemeğe Başkan Özcan ve zabıta personellerinin yanı sıra Bolu Belediye Başkan Yardımcıları Rasim Özdemir ve İsa Özcan, Bolu Belediye Meclis Üyesi Tahsin Mert Karagöz ve daire müdürleri katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Başkan Özcan, “Sizler belediyemizin şehirdeki temsilcileri sayılırsınız. Zaman zaman zor şartlar altında görevinizi yerine getirdiğinizi biliyorum. Her biriniz bizim için önemlisiniz ve çalışmalarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Başkan Özcan konuşmasının ardından Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde görevli kadın personellere çiçek takdim ederek Zabıta Haftalarını kutladı.

Etiketler: bolu haberler