Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÖZCAN YANGIN BÖLGESİNDE

BAŞKAN ÖZCAN YANGIN BÖLGESİNDE
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kuzfındık Köyü'nde giderek, yangında zarar gören vatandaşlarla görüştü. Yangında zarar görenlere geçmiş olsun dileklerini ileten Özcan, “Bolu Belediyesi olarak yangından zarar gören vatandaşlarımızın yanındayız. İmkanlarımız dahilinde yangın zedelerimize destek olup, yaraları hep birlikte saracağız” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yangın felekatinin yaşandığı Kuzfındık Köyü’nde gitti. Yangının ardından tüm programlarını iptal ederek, hızla yangın bölgesine hareket eden Özcan, yangından zarar gören köylülerle görüşerek, geçmiş olsun dileklerini iletti, hem de İtfaiye Müdürü Mehmet Duman ve itfaiye personellerinden yangını çıkış nedeni ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Yaklaşık 11 ev ve çok sayıda dam ve samanlığın tamamen yandığı yangınla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özcan, “Kuzfındık Köyü'nde meydana gelen yangın felaketi hepimizin ciğerlerini yaktı. İtfaiyemiz ihbar gelir gelmez 22 kilometre uzaklıktaki köye, kötü yol koşullarına rağmen 22 dakikada ulaşarak, yangına müdahale etti. Şu an yangın kontrol altına alındı. Soğutma ve enkaz çalışmaları devam ediyor. Ben de hızla afet bölgesine giderek, çalışmaları inceledim ve evleri yanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Bolu Belediyesi olarak yangından zarar gören vatandaşlarımızın yanındayız. İmkanlarımız dahilinde yangın zedelerimize destek olup, yaraları hep birlikte saracağız.” ifadelerini kullandı.

Etiketler: bolu haberler