Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Başkan Özcan Twitter'da gündem oldu

Başkan Özcan Twitter'da gündem oldu
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, göçmenlerin su ve katı atık ücretlerine zam yapacağını açıklamasının ardından Türkiye'nin gündemine oturdu. Twitter'da TT (Trend Topic) olan Başkan Özcan, göçmenlerin su ve katı atık ücretlerine zam yapacağı açıklamasına binlerce yorum geldi.


Haber: S.Sevgül Kaba 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın dün göçmenlerle ilgili düzenlediği basın toplantısı Türkiye'nin gündemine oturdu. Başkan Tanju Özcan'ın göçmenler ile ilgili "Gelene kucak açıyoruz, ben anlamış değilim. yabancı uyruklularla ilgili çok büyük imtiyazlar var. Osmanlı bunları bunlara çok büyük imtiyazlar vermiş.  şimdi bizim Suriyelilerin de öyle, göçmenler de öyle. Şu anda ikinci göç dalgasıyla ilgili Avrupa Birliği ile pazarlıklar dönüyor. Onlar da yakında ortaya çıkar. Ama ben artık sıkıldım. Arkadaş yardımı kesiyorsun gitmiyor, iş yeri ruhsatı vermiyorum diyorsun gitmiyorlar. Bundan sonra biz yeni önlemler almaya karar verdik. Yabancı uyruklu kim varsa abone, su fiyatlarına, katı atık ücretlerine başta olmak üzere, bazı kalemlere 10 kat zam yapacağız. Türk vatandaşı ile yabancı uyruklu vatandaş aynı fiyattan su kullanamayacak."  ifadelerini kullanmıştı. 

Tanju Özcan'ın açıklaması ulusal basında yer alırken, Twitter'da TT oldu. Başkan Özcan'ın   göçmenlerin su ve katı atık ücretlerine zam yapacağı açıklamasına Twitter'da binlerce yorum yapıldı.