Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÖZCAN, TAM KAPANMAYA RAĞMEN MAHALLE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ÖZCAN, TAM KAPANMAYA RAĞMEN MAHALLE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kuruçay, Karacaağaç ve Ovadüzü Mahallelerinde incelemelerde bulundu.


Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından 43 mahallenin sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla geçtiğimiz aylarda başlatılan mahalle ziyaretleri tam kapanma döneminde de devam ediyor.

Dün Paşaköy ve Karaköy Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın bugünkü adresi ise Kuruçay, Karacaağaç ve Ovadüzü Mahalleleri oldu.

İlk olarak Kuruçay Mahallesi’ne giden Özcan, muhtar Mehmet Epçim ile muhtarlık binasında bir araya gelerek yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Özcan daha sonra Karacağaç Mahallesi’ne geçti. Burada da Muhtar Kamil Pekyaman ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, istek ve talepleri dinledi.

Özcan’ın mahalle gezileri kapsamında son durağı ise Ovadüzü Mahallesi oldu. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ovadüzü’nde önce Mahalle Muhtarı Sedat Öztürk ve kendisine eşlik eden heyetle birlikte Bolu Belediyesi’nin destekleriyle yapımı devam eden Ovadüzü Mahallesi Sosyal Tesisi’nde incelemelerde bulundu. Ardından da yine muhtar Sedat Öztürk ile birlikte mahalleyi dolaşarak talep ve sorunları yerinde gördü.
Etiketler: bolu haberler