Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÖZCAN SALIBEYLER MAHALLESİ HALKI İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ÖZCAN SALIBEYLER MAHALLESİ HALKI İLE BİR ARAYA GELDİ
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sık sık gerçekleştirdiği mahalle toplantılarına Salıbeyler Mahallesi ile devam etti. Toplantıda, Bolu Belediyesi çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Başkan Özcan, mahalle halkından gelen istek ve şikâyetleri de dinleyerek tek tek not aldı.


Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Salıbeyler Mahallesi’nde mahalle halkı ile bir araya geldi. Mahallenin sosyal tesisinde gerçekleştirilen toplantıya çok sayıda mahalleli katıldı. Toplantıda Bolu Belediyesi çalışmaları ile ilgili mahalleliye bilgiler veren Başkan Özcan, konuşmasının ardından onlardan gelen istek ve şikâyetleri de tek tek dinledi.

Toplantının devamında Salıbeyler Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmalara da değinen Başkan Özcan, “Seçimden sonra sizlerde biliyorsunuz ki çalışmalara ilk olarak Salıbeyler Mahallemizden başladık. Sıcak asfaltı ilk buraya attık, yol ve kaldırım çalışmaları yaptık. Doğalgazla ilgili sorunlar vardı ve onları da çözüme kavuşturduk. İnşallah önümüzdeki dönem Bolumuzun tamamında olduğu gibi Salıbeyler Mahallemizde de üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız” dedi.