Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÖZCAN MÜJDEYİ VERDİ: SEMERKANT MAHALLESİ’NE YENİ SOSYAL TESİS GELİYOR

BAŞKAN ÖZCAN MÜJDEYİ VERDİ: SEMERKANT MAHALLESİ’NE YENİ SOSYAL TESİS GELİYOR
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Çıkınlar ve Kuruçay Mahallesi’nin sorunlarını hızla çözeceklerini belirtirken, Semerkant Mahallesi’ne ise sosyal tesis müjdesi verdi. Üç mahallede yaptığı inceleme gezilerinde konuşan Özcan, “Bu mahallemizin bir sosyal tesis ihtiyacı vardı. İnşallah bu yıl içinde bu sosyal tesisi yapacağımızın sözünü vermiş olduk muhtarımıza.” ifadelerini kullandı.


Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 43 mahallenin sorunlarını yerinde görmek için başlattığı inceleme gezilerine Çıkınlar, Semerkant ve Kuruçay Mahalleleri ile devam etti.

“Çıkınlar Mahallesi’nin sorunlarını tamamlayacağız”

Gerçekleşen ziyaretlerde ilk olarak Çıkınlar Mahallesi’ne giden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Mahalle Muhtarı Mustafa Kaçar ile birlikte tüm mahalleyi dolaştı. Muhtar Kaçar’dan talepleri alan Özcan, ziyaret sonunda açıklamada, “Çalışkan muhtarımızla birlikte mahallemizi tek tek dolaştık. Sağ olsun mahallesine hâkim bir muhtar. Bize yol gösterdi, biz de tüm sorunları yerinde gördük. Elimizden geldiği kadarıyla bu sene öncelik sırasına göre çalışmalarımızı tamamlayacağımızın kendisine sözünü verdik.” ifadelerini kullandı.

Semerkant halkına müjde verdi

Daha sonra Semerkant Mahallesi’ne geçen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Muhtar Enver Tunç ile birlikte tüm sokakları gezerek sorun ve talepleri yerinde gördü. Özcan, burada yaptığı açıklamada ise mahallenin genel durumuna değinerek, “Semerkant Mahallesi sorunları olan bir mahalle. Acil yıkılması gereken yapılar var. Tabi buraları 18. Madde uygulaması ile düzeltebilir miyiz, bunun çalışmasını yapacağız.” dedi.

“Sosyal tesis bu yıl yapılacak”

Açıklamasında ayrıca, Semerkant Mahallesi’ne yeni sosyal tesis müjdesi de veren Özcan, “Bulunduğumuz alan park vasfından çıktı. Hemen karşıya çok daha büyük bir park yapıldı. Bu mahallemizin bir sosyal tesis ihtiyacı vardı. İnşallah bu yıl içinde bu sosyal tesisi yapacağımızın sözünü vermiş olduk muhtarımıza.” diye konuştu.

“Kuruçay’ın sorunlarına ciddi şekilde el atacağız”

Gerçekleşen inceleme gezilerinde üçüncü ve son durak ise Kuruçay Mahallesi oldu. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, burada da Mahalle Muhtarı Mehmet Epçim ile tüm sokaklarda kapsamlı inceleme yaptı. Özcan, “Kuruçay Mahallesi’nin sorunlarına ciddi şekilde el atacağız. Yapacağımız çalışmalar sayesinde yaz sonunda mahallemizde çok ciddi şekilde gelişme ve güzelleşme olduğu net bir şekilde görülecek. Cami’mizin çevresi olsun, gerek şu an bulunduğumuz cezaevi çevresi olsun, zaten buraya büyük bir yol yapacağız.” değerlendirmesinde bulundu.

Muhtarlardan Başkan Özcan’a teşekkür

Ziyaretlerde her üç muhtarda Başkan Özcan’a sorunları yerinde gördüğü ve çözümleri için ilgili personele gerekenin yapılması talimatı verdiği için teşekkür ettiler.

Etiketler: bolu haberler