Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÖZCAN, MERKEZE BAĞLI MAHALLE VE KÖY MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ÖZCAN, MERKEZE BAĞLI MAHALLE VE KÖY MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Karaçayır Sosyal Tesisi’nde merkeze bağlı mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu programda konuşan Başkan Özcan, “İl genelinde hiçbir ayrım yapmadan şu ana kadar 127 köyümüze yardımda bulunduk. Bu yardımları yaparken kesinlikle olaya siyasi bakmıyoruz. Önümüzdeki yıl imkânlarımız daha fazla olacak. Yardımlarımızı da arttıracağız.” dedi.

Sık sık muhtarlarla bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bugün merkeze bağlı köy ve mahalle muhtarıyla düzenlediği yemek programında görüştü. Bolu Belediyesi Karaçayır Sosyal Tesisi’ndeki programa muhtarların yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, bazı Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri de katıldı.

Toplantıda konuşan Bolu Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Özen, “Belediye Başkanımızın nazik daveti üzerine buraya gelmiş bulunuyoruz. Çok da güzel oldu. Bu vesileyle sayın başkanımızın Köyler arası Futbol Turnuvası’na vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Karaçayır panayır yerine döndü. Yaratılan atmosferden herkes çok mutlu oldu” dedi.

Başkan Özcan, “Şu ana kadar 127 köyümüze yardımda bulunduk”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da yaptığı konuşmada, “Herkesi selamlıyorum. Hoş geldiniz. Biz olaya sadece mahalle bazlı bakmıyoruz. İmkânlarımız doğrultusunda köylerimize de yardımcı oluyoruz. İl genelinde hiçbir ayrım yapmadan şu ana kadar 127 köyümüze yardımda bulunduk. Bu yardımları yaparken kesinlikle olaya siyasi bakmıyoruz. Hiçbir kurumla da siyasi rekabet içerisinde değiliz. Bizim imkânımız varken biz; onların imkânı varken onlar yardımcı olsunlar. Ben, öteden beri bunu söylüyorum. Bolu’nun 487 tane köyü var. Her gelen talebe olumlu yaklaşmaya çalışıyorum. Önümüzdeki yıl imkanlarımız daha fazla olacak. Yardımlarımızı da arttıracağız. Müfettişler hala belediyede. Herhalde tek incelemedikleri konu bu. Bitlis Tatvan’a taziye evi yapan bir belediye, Bolu’nun köylerine niye yardım etmeyecek. Bu konuda herhangi bir hukuki eksiklik falan yok” dedi.

“Futbol Turnuvası, Gelecek Sene Daha Güçlü Şekilde Devam Edecek”

Köyler Arası Futbol Turnuvası hakkında konuşan Başkan Özcan, “Bu konu speküle edildi. Çok iyi niyetle düzenlenmiş bir şeydi. Mahalleler arası düzenlediğimiz turnuvaya ilgi yoğun olmuştu. Köyler arasında da düzenledik. Bizim, burada herhangi bir siyasi beklentimiz yok. Konu başka yerlere gitti. Gelecek sene Fikret Başkanın da söylediği gibi daha güçlü olarak hep birlikte yapalım. Özel İdare katkı sunmak istiyorsa onlarla birlikte yapalım. Binlerce kişi geldi maçlara. Bolu’da yaşayan köylülerinizle komşularınızla, onların çocukları da birbirlerini tanıma fırsatı buldu. Bu bizi mutlu etti” ifadelerini kullandı.

Etiketler: bolu haberler