Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÖZCAN KUBA CAMİİ’NİN AÇILIŞINI YAPTI

BAŞKAN ÖZCAN KUBA CAMİİ’NİN AÇILIŞINI YAPTI
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Çıkınlar Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Kuba Camii’nin açılışını yaptı.


Çıkınlar Mahallesi’nde 17 ay önce hayırseverler İskender Güzeloğlu’nun destekleriyle yapımına başlanılan Kuba Camii bugün hizmete girdi.

5 bin metre kare alana inşa edilen caminin açılışına Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, eski Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Müftüsü Orhan Genç, Belediye Başkan Yardımcıları Mansur Şen ile Feridun Yılmaz, hayırsever İskender Güzeloğlu, Mahalle Muhtarı Mustafa Kaçar ve mahalle sakinleri katıldı.

Başkan Özcan: “Bu bölge Bolu’nun en güzel merkezlerinden biri olacak”

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan ve protokol konuşmalarıyla devam eden açılış töreninde konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kuba Camii’nin İskeneroğlu’nun helal kazançları ile yaptırıldığına değinerek, hayırsevere teşekkür etti.  Özcan, konuşmasının devamında, bölgeye yeni bir park daha kazandırılacağının müjdesini de vererek, “Önümüzdeki süreçte buralar yemyeşil olacak. 15-20 gün içerisinde bunu göreceğiz. Alaaddin beyin dediği gibi bu bölge Bolu’nun en güzel merkezlerinden biri olacak. İnşallah camimizle birlikte bu bölge güzel bir park kazanmış olacak.” dedi.

Kuba Camii, protokol konuşmaları sonrası İl Müftü Yardımcısı Nihat Kök tarafından yapılan dua ve ardından Belediye Başkanı Tanju Özcan ile diğer protokol üyelerinin açılış kurdelesini kesmesiyle birlikte kapılarını vatandaşlara açtı.