Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÖZCAN KOLTUĞU ÇOCUK BAŞKANLARA DEVRETTİ

BAŞKAN ÖZCAN KOLTUĞU ÇOCUK BAŞKANLARA DEVRETTİ
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle başkanlık koltuğunu Sakarya Ortaokulu 5/A sınıfı öğrencisi Emre Boz ve Özel Gürtan İlkokulu öğrencisi Zeynep Ece Şen’e devretti.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık koltuğunu Sakarya Ortaokulu 5/A sınıfı öğrencisi Emre Boz ve Özel Gürtan İlkokulu öğrencisi Zeynep Ece Şen’e devretti. Korona virüs tedbirleri sebebiyle video konferans ile gerçekleştirilen devir töreninde ayrıca Bolu Belediyesi daire müdürleri de canlı yayında hazır bulundu.

Başkan Emre Boz, daire müdürlerinden çalışmalarla ilgili bilgiler aldı

Canlı yayında Başkanlık koltuğunu ilk olarak devir alan Emre Boz, Bolu Belediyesi Zabıta Müdürü Fikret Er’den şehirde gerçekleştirilen korona virüs tedbir çalışmaları ile detaylı bilgiler aldı. Çocuk Başkan Emre daha sonra Fen İşleri Müdürü Adnan Demirel ve Temizlik İşleri Müdürü Gülden Özaydın ile görüştü.

Çocuk Başkan Zeynep Ece Şen, bu yıl yapılacak bir parkın adının ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkı’ olması talimatı verdi

Emre Boz’un ardından başkanlık koltuğunu Zeynep Ece Şen devir aldı. İlk olarak, Park ve Bahçeler Müdürü Aylin Aydın ile görüşen Zeynep Ece Şen ise bu yıl içerisinde Bolu’da yapılacak olan parklarla ilgili bilgiler aldı. Çocuk başkan Zeynep, daha sonra bu yıl içerisinde yapılacak parklardan bir tanesinin isminin ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkı’ olması talimatını verdi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güler Mert ile de görüşen çocuk başkan Zeynep Ece Şen, vatandaşların 23 Nisan coşkusunu evlerinde yaşayabilmeleri için Bolu Belediyesi olarak gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı.

Canlı yayında gerçekleştirilen başkanlık devir teslim töreninin sonunda çocuk başkanlara teşekkür eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, başta tüm çocukların ve Bolu halkının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.