Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÖZCAN KOLTUĞU BİLGE TOPUZ’A DEVRETTİ

BAŞKAN ÖZCAN KOLTUĞU BİLGE TOPUZ’A DEVRETTİ
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Bolu Belediye Başkanlığı koltuğuna Bilge Topuz oturdu. Başkan Özcan’dan görevi devralan Topuz, iki başkan yardımcısı ve bir müdürü arayarak yapılmasını istediği çalışmalar ile ilgili talimat verdi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu temsili olarak, Özel Gürtan İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi Bilge Topuz’a devretti.

İlk talimatlarını Özdemir, Özaydın ve Varlık’a verdi

Koltuğu devralan Bolu’nun çocuk Belediye Başkanı Bilge Topuz, görevdeki ilk talimatlarını ise Başkan Yardımcıları Rasim Özdemir, Gülden Özaydın ve Veteriner İşleri Müdürü Figen Varlık’a verdi. Başkan Yardımcıları Özdemir, Özaydın ve Müdür Varlık’la telefonla görüşen Başkan Bilge Topuz, kente yeni havyan barınaklarının kazandırılması, parkların meyve ağaçlarıyla donatılması, asfalt çalışmalarının hızlandırılması konusunda talimatlar verdi. Topuz Ayrıca, Başkan Özcan’dan da Kent Meydanı’nda Ramazan Ayı’nın başından beri her akşam 2 bin kişiyi ağırlayan iftar çadırındaki çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

“İnşallah bu çocuklarımız büyüyünce bizim yerimizi alacaklar”

Temsili devir teslim töreninde bugünün çocuklarının geleceğin belediye başkanı, vali ve milletvekili adayı olduğunu kaydeden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğumuzu Bilge Topuz hanımefendiye bıraktık. Bolu’nun bugünkü çocuk başkanı Bilge Topuz oldu. O da kendi istek, talep ve hayalleri ile ilgili başkan yardımcısı ve müdürler ile ilgili görüştü, gerekli talimatları verdi. İnşallah bu çocuklarımız büyüyünce bizim yerimizi alacaklar, belediye başkanı, vali, milletvekili olarak şehrimizi, ülkemizi yönetecekler. Biz öncelikle iyi bir eğitim almalarını istiyoruz. Kurucu liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden ayrılmadan, derslerimize çok çalışıp, çok iyi üniversiteler bitirerek ilerde bu koltuklara kalıcı olarak siz oturacaksınız.” diye konuştu.

 

Etiketler: bolu haberler