Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÖZCAN KANAL YOLU İÇİN TARİH VERDİ

BAŞKAN ÖZCAN KANAL YOLU İÇİN TARİH VERDİ
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yapımı devam eden Kanal Yolu Projesinin 6 kilometrelik ilk etabının eylül ayına kadar tamamlanacağını açıkladı.

Bolu Belediye Meclisi Ağustos Ayı 2’nci Oturumunda, uzun süredir devam eden ve farklı tartışmalara neden olan Kanal Yolu Projesi gündeme geldi. Bir kısmında kapatma ve ışıklandırma işlemlerinin tamamlandığı yolda çalışmalar sürüyor.

“ARAÇLARIN YOĞUN OLARAK GEÇMESİN İSTEMİYORUZ”

Yol çevresinde trafik akışının az olmasını istediklerini belirten Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Kanal Yolu yapılıyor. Aşağı-yukarı fikrimiz de ortaya çıktı. Biz oradan araçların yoğun olarak geçmesin istemiyoruz. Daha çok ortadan bisiklet ve yürüyüş yolu olarak kullanmak istiyoruz” dedi.

“6 BUÇUK KİLOMETRELİK KISMI TAMAMLAMIŞ OLACAĞIZ”

Projenin ilk etabının eylül ayına kadar tamamlanacağını ifade eden Özcan, “Her gün kontrol ediyorum ama bir teknik adam gözü gibi göremez benim gözüm. İçerideki asfalt on numara oldu, onda bir şey yok şu anda. Yürüyüş yolu ve bisiklet yolu… Ama orası daha bitmiş değil, ağaçlar dikildi, ışıkları yapıldı ama 2. etap da tamamlanacak. Eylül ayına kadar da D-100’e kadar olan 6 buçuk kilometrelik kısmı tamamlamış olacağız. Daha oraya taklar gelecek, oturma grupları vesaire…” şeklinde konuştu.