Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÖZCAN, İSRAFIN ÖNÜNE GEÇMEYE DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ÖZCAN, İSRAFIN ÖNÜNE GEÇMEYE DEVAM EDİYOR
31 Mart Yerel seçimlerinin ardından göreve gelir gelmez belediyedeki israf anlayışına dur diyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyesi tarafından Yukarı Çarşı’da başlatılan yenileme çalışmaları kapsamında zeminden sökülen eski taşların zarar görmemesi için özenle sökülerek Bolu Belediyesi Ek Hizmet Binası’nda değerlendirilmesi talimatı verdi.

Bolu Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta başlatılan Yukarı Çarşı yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında zeminden sökülen taşların israf edilmemesi konusunda hassas olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bu taşların zarar görmemesi için özenle sökülerek Bolu Belediyesi tarafından yeni yapılacak olan Ek Hizmet Binası’nda kullanılması talimatı verdi.

“BURADAN ÇIKAN TAŞLAR HİÇBİR ŞEKİLDE İSRAF EDİLMEYECEK”

Çalışmaları yerinde inceleyen Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürü Adnan Demirel ise gerçekleştirilecek çalışmalar ile ilgili bilgiler de vererek; “Yukarı Çarşı yenileme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Burada elektrik, içme suyu, yangın hatları, yağmur suyu ve kanalizasyon hatları tamamen yenilenecek. Yani burada alt yapı anlamında kapsamlı bir çalışma gerçekleştireceğiz. Bunun yanında toplam 12.000 m2’lik bir taş yenileme işlemi gerçekleştireceğiz. Başkanımızın talimatıyla, buradan çıkan taşları da hiçbir şekilde israf etmeyeceğiz ve Fen İşleri ile Destek Hizmetleri Müdürlüğümüzün yer alacağı yeni Belediye Ek Hizmet binamız da kullanacağız. Bu kapsamda hem bu taşları ziyan etmemiş olacağız hem de belediyemize ekonomik anlamda büyük bir katkısı olacak. Kısa süre içerisinde de Yukarı Çarşı hak ettiği güzel görünüme de kavuşacak” diye konuştu.

Etiketler: bolu haberler