Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÖZCAN, İLÇE BİTÜMLERİNİN DÜZCE’YE GÖNDERİLDİĞİNİ AÇIKLADI

BAŞKAN ÖZCAN, İLÇE BİTÜMLERİNİN DÜZCE’YE GÖNDERİLDİĞİNİ AÇIKLADI
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu’nun ilçelerine gönderilen bitümün Düzce’ye nakledildiğini açıklayarak, “Düzce’ye kim peşkeş çektiyse onu Bolu’ya ihanet etmekle suçluyorum. Kendi hemşerinizin bitümüne çöktünüz” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

Bolu Belediye Meclisi Aralık Ayı 1. Oturumunda konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, her sene ilçelere gönderilen ve asfalt yapımında kullanılan bitüm malzemesine ilişkin dikkat çeken bir açıklama yaptı. Özcan, Bolu’nun ilçelerine tahsis edilen bitümün, Düzce’ye peşkeş çekildiğini ifade etti.

“DÜZCE’DEKİ DEPOYA GÖTÜRMÜŞLER”

Bitümlerin her sene Bolu Belediyesinin deposunda tutulduğunun altını çizen Özcan, “Garip bir şey oldu. Küçük ilçelere Bakanlık bitüm veriyor, bu güzel. Bunlar nereye geliyordu, depoları olmadığı için uzun yıllardır Bolu Belediyesinin deposuna geliyordu. Bu sefer almışlar Seben’in, Dörtdivan’ın, Yeniçağa’nın ve Karacasu’nun bitümünü almışlar, Düzce’deki depoya götürmüşler. Talimat oradan gelmiş, talimat bir yerlerden gelmiş” dedi.

“HAİN OLARAK SUÇLUYORUM”

Bitümün Düzce’ye gönderilmesine karar veren kişiyi “Hain” olarak tanımlayan Özcan, “Eski Belediye Başkanı, ‘Hain’ lafını çok sık kullanırdı. Hain demek hafif bir laf değil. Ben bu kararı kim aldırdıysa Seben’in bitümünü, Karacasu’nun, Yeniçağa’nın bitümünü Düzce’ye kim peşkeş çektiyse onu Bolu’ya ihanet etmekle suçluyorum. Hain olarak suçluyorum. Çıksın bunu yapan” ifadelerini kullandı.

“BİTÜM BİR DAHA SEBEN’E VERİLMEYECEK”

Bitüm’ün bir daha Bolu’ya dönmeyeceğinin de altını çizen Özcan, “Düzce’den asfalta dönüşüp Seben’e gider mi? Allah akıl fikir versin, sırf muhalefet olmak için, sırf ‘Bolu Belediyesi, Dörtdivan’da asfalt yapıyor’ dedirtmemek için bu tür şeylere tenezzül eden o küçük beyinliler kimse bir çıksın ortaya. Seben’e verilmiş bitüm bir daha Seben’e verilmeyecek. Dörtdivan’a dönmeyecek, Yeniçağa dönmeyecek, Karacasu’ya dönmeyecek. Siz adamların bitümüne çöktünüz. Kendi hemşerinizin bitümüne çöktünüz” şeklinde konuştu.
Etiketler: bolu haberler