Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Başkan Özcan "İçişleri Bakanlığı tarafından müfettiş geldi"

Başkan Özcan
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediye Meclisi Nisan Ayı 1. Oturumunda Bolu Belediyesine 13 konu ile ilgili İçişleri Bakanlığı tarafında müfettiş geldiğini belirtti.
Bolu Belediyesi Nisan Ayı 1. Oturumu Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Başkanlığında Belediye Meclis salonunda gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıda açıklamalarda bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İçişleri Bakanlığı tarafından belediyeye bir müfettiş gönderildiğini ve 12, 13 konu da bir inceleme yaptığını belirtti. Açıklamasında abdestinden şüphesi olmadığı belirten Başkan Özcan, bu zamana kadar sürekli kendi dönemi ile ilgili müfettiş geldiğini bir kez eski dönem için müfettiş geldiğini belirtti.

 “ABDESTİMDEN ŞÜPHEM YOK”

 Müfettişin incelemelerde bulunduğu konulardan 7,8 tanesinin ihalelerle ilgili olduğunu belirten Başkan Özcan, “İçişleri Bakanlığında müfettiş geldi. Bir adet müfettiş geldi ama çok sayıda bilir kişi var. Her halde 12, 13 tane inceleme konusu var. Hepsi benim dönemime ait konular. Ama konuları benimle tamamen paylaşmadığı için müfettiş bende tamamen paylaşamıyorum. Paylaşmamda doğru olmaz. Konulardan 7,8 tanesi ihalelerle ilgili birde bazı konular var. Ama benim sıkıntı duyacağım konu yok. Abdestimden şüphem yok. Kıldığım namazdan da şüphem yok” dedi.

 “SÜREKLİ MÜFETTİŞ AĞIRLIYORUZ”

 Bu zamana kadar sürekli kendi dönemi ile ilgili müfettiş geldiğini belirten Başkan Özcan, “Hep benim dönemimle ilgili müfettiş geliyor zaten. Bir tanesi eski dönemle ilgili geldi. Allaha şükür müfettiş odamız var bizim. Sürekli müfettiş ağırlıyoruz. Seviyoruz da müfettişleri öğreniyoruz bir şeyler” ifadelerine yer verdi.

Kaynak : Bolu Takip Gazetesi