Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Başkan Özcan, "HDP'ye kapılarımız kapalı"

Başkan Özcan,
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, iki yıl boyunca yaptıkları belediye çalışmaları hakkında AK Parti, CHP, MHP ve Saadet Partisi il başkanlarına bilgi vermek istediğini söyledi. İl başkanlarına bir araya gelme çağrısında bulunan Başkan Özcan, “HDP’ye kapılarımız kapalı. HDP’den davet beklemiyorum ederlerse de icabet etmiyorum” dedi.

Bolu Belediye Meclisi Mart ayı birinci birleşiminde konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu’daki siyasi partilerin il başkanları ile bir araya gelerek, Bolu Belediyesi icraatları hakkında bilgi vermek istediğini belirtti.

AK Parti İl Başkanı Suat Güner, MHP İl Başkanı Cihan Başaran, CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu ve Saadet Partisi İl Başkanı İsa Sayın’a çağrıda bulunan Başkan Özcan, il başkanlarının görüş ve eleştirilerini almak istediğini ifade etti.

HDP’ye kapılarının kapalı olduğunu söyleyen Başkan Özcan konu ile ilgili yaptığı konuşmasında, “Siyasi parti il başkanlarımızın belirleyeceği bir alanda ister basına açık, isterse basına kapalı şekilde kendilerine çalışmalarımızı sunmak istiyorum. Böylelikle eleştirilerin ve olumlu görüşlerini bize iletebilirler. Ancak HDP’ye kapılarımız kapalı. HDP’den davet beklemiyorum ederlerse de icabet etmiyorum” ifadelerine yer verdi.