Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÖZCAN" HADDİNİZİ BİLİN!"

BAŞKAN ÖZCAN
Türkiye Büyük Millet Meclisi( TBMM)'de , Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın Borazanlar mahallesine yapılacak camiyle ilgili konuşan Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü 'ye , Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Özgür Özel " Bir sürü rezalet var siz diyorsunuz ki milli irade bizi seçti. Tanju beye laf edeceksek ilk önce Bolu'da son milli irade Tanju beyi seçti haddini bileceksin" cevabını verdi. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından Tanju Özcan " Hala sindiremiyorlar…Hizmetlerimizi, çalışmalarımızı… Milli iradeyi. O Cami yapılacak. NOKTA”. Lütfen izleyin; bu videoda acizlik, bu videoda iş bilememezlik, bu videoda kötü niyet var…Grup Başkanvekilimiz Sayın Özgür Özel’in de dediği gibi… HADDİNİZİ BİLİN !!!" notuyla gönderi paylaştı.
Haber: S.Sevgül Kaba 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın  Borazanlar mahallesine yaptıracağı cami ile ilgili TBMM'de konuşan  Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü " Cumhuriyet Halk Partisi adına Kuran-ı Kerimi kapatma davasına konu eden bir şahsın o caminin karşısına meyhane ruhsatı veren bir belediye başkanının samimiyetini yüce meclisimizin takdirlerine arz ediyorum " dedi. Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü 'nün konuşmasına cevap veren Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Özgür Özel " Tanju Özcan'ı efendi tavırlarıyla tanırız. Sizin yaptığınız icraatlar nasıl buraya geliyorsa o da gelir. Tanju Bey bu grubun bir üyesiydi bu konuyu dile getirir misin?  dedi getirdik. Onun beklentisini aşan bir şekilde konu gündem oldu ve bu da son derece iyidir. Siz diyorsunuz ki bir sürü suçlama var biz sandığa girdik çıktık aklandık. Bir sürü rezalet var milli irade bizi seçti. Kardeşim Tanju Beye  laf edeceksen ilk önce Bolu'da son milli irade Tanju Beyi seçti haddini bileceksin" dedi. TBMM'de gündeme gelen konuyla ilgili paylaşım yapan Başkan Tanju Özcan "Hala sindiremiyorlar…Hizmetlerimizi, çalışmalarımızı… Milli iradeyi. 
O Cami yapılacak. NOKTA”.  Lütfen izleyin; bu videoda acizlik, bu videoda iş bilememezlik, bu videoda kötü niyet var…Grup Başkanvekilimiz Sayın Özgür Özel’in de dediği gibi… HADDİNİZİ BİLİN !!!" notunu paylaştı.