Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Başkan Özcan görüşmenin detaylarını anlattı

Başkan Özcan görüşmenin detaylarını anlattı
Belediye Başkanı Tanju Özcan, 26 Eylül’de verilecek kritik karar öncesi İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’e ziyarette bulunmuştu. Dün yapılan Belediye Meclisi oturumunda ziyaret sebebini açıklayan Özcan, “Bir açılış için Bolu’ya davet ettim” dedi.

31 Ağustos’ta şahsi sosyal medya hesabından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret ettiğini paylaşan Tanju Özcan, dün yapılan Belediye Meclisi’nde ziyaretini açıkladı.

Yaptığı açıklamada, "Meral Akşener’in yanına gittim. Meral Akşener ittifak ortağımız. Benim de eskiden beri çalıştığım çok sevdiğim bir insan. İYİ Parti İl Başkanı’na bilgi vererek gittim. Kendi Genel Başkan Yardımcıma da bilgi vererek gittim. Bir açılış için de kendisini Bolu’ya davet ettim. Sonra da Mansur Bey’in yanına gittim. Belediyecilik üzerine konuştuk dertleştik geri döndüm" dedi.

"KOVULSAMDA BAŞKA PARTİYE GEÇMEYECEĞİM"

Başkan özcan açıklamasının devamında, "Vay efendim şuraya mı geçecek buraya mı geçecek? Geçmeyeceğim bir yere. Atılsam da geçmeyeceğim. Uğur bey geçen konuşmasında ‘22 Ağustosu bekleyelim bakalım. Parti seninle ilgili karar versin’ demişti. Vermiyor da! Ben bir yere gitmeyeceğim" ifadelerini kullandı.