Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Başkan Özcan eşofmanlı Şevket Hoca gibi anlattı

Başkan Özcan eşofmanlı Şevket Hoca gibi anlattı
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bartın-Kurucaşile yolunun açılış törenin de Bolu Dağı Tüneli'ni Cumhuriyet Halk Partisi'nin patates deposu yapacaktı sözüne cevap verdi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan " 19 yıldır sayın Cumhurbaşkanı'na yalan söyleniyor. O tünel yapılmaya başlandığında ortada bir CHP iktidarı yoktu. Bolu Dağı'nın geçtiği tünel ile bizim bahsettiğimiz tünel arasında 3 kilometre fark var. Bu fikri ortaya atan bir CHP'li değil Bolu'da belediye başkanlığı yapmış olan Alaaddin Yılmaz. Biz bunu bir türlü anlatamadık. En son bende eşofmanlı Şevket hoca gibi eşofmanlarımı giydim sabırla anlatmaya karar verdim. " dedi.


Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bolu Dağı Tüneli'ni Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Dağı Tüneli'ni patates deposu yapacaktı sözlerine yanıt verdi. Başkan Tanju Özcan" Yalan ne kadar büyük olursa inananda o kadar fazla oluyor. Maalesef 19 yıldır bir yalan söyleniyor ve inanılıyor. Bunu her şekilde anlattık tekrardan eşofmanlı Şevket Hoca gibi anlatacağım. Dün sayın cumhurbaşkanımız yine aynı şeyi anlatıyor 'Gençler siz bilmezsiniz bu CHP zihniyeti Bolu Dağı Tüneli'ni yapmayıp oraya patates deposu yapacak diyor.'   19 yıldır cumhurbaşkanını depo konusunda kandırıyorlar. Onun CHP ziyneti dediği  en son ne zaman iktidar olmuş. O tünel yapılmaya başlandığında ortada bir CHP iktidarı yoktu. Bu fikri ortaya atan bir CHP'li değil Ak Parti'nin kurucu il başkanı ve 2004'den 2019'a kadar Bolu'nun Belediye Başkanlığı'nı yapmış olan sayın Alaaddin Yılmaz. Bu hayatımda Alaaddin Yılmaz'dan duyduğum en mantıklı sözler. " dedi.

Başkan Tanju Özcan, Bolu Dağı Tüneli ile kendisinin bahsettiği tünel arasında 3 kilometre fark olduğunu belirtti. Tanju Özcan "  Burada atıl iki tünel var . Gittik baktık ve iki tünel sağlam. Bu atıl tüneller patates deposu olmaya ve mantar tesisi yapılmaya uygun. 26 Temmuz'da karayollarına buraları bize kiralayın diyerek müracaatta bulunduk . Karayolları Genel Müdürlüğü hiç bir gerekçe göstermeden ancak bizim anlattığımız gibi Bolu Dağı Tüneli'nin bu tünel olmadığını doğrulamak suretiyle  size kiralayamayız dediler.  Biz bunu bir türlü anlatamadık. En son bende eşofmanlı Şevket hoca gibi eşofmanlarımı giydim sabırla anlatmaya karar verdim. " ifadelerinde bulundu.

BOLU'DA Kİ AK PARTİ YÖNETİCİLERİ FETÖCÜLERDEN MAAHRETLİ ÇIKTI

Başkan Özcan"  Sayın cumhurbaşkanı bu tünel ile ilgili tekrar açıklama yapınca bende eşofmanımı giyerek açıklama yaptım. Alaaddin Yılmaz bu fikri kendi ortaya attığını kabul ediyor. Ama maalesef kimse sayın cumhurbaşkanım o tünel burası değil diyemiyor. Cumhurbaşkanı hala ey gençler diyerek oraya patates deposu yapacaklar diyor.  Bolu'da ki Ak Parti yöneticileri fetö'cülerden maharetli çıktı." dedi.