Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÖZCAN EMEKLİ ÖĞRETMENLERLE BULUŞTU

BAŞKAN ÖZCAN EMEKLİ ÖĞRETMENLERLE BULUŞTU
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kent Konseyi’nce düzenlenen etkinlikte emekli öğretmenlerle bir araya geldi. Aralarında kendi öğretmenlerinin de olduğu emekli eğitimcilerin günlerini kutlayan Özcan, “Ben hepinize emekleriniz için teşekkür ediyor, ellerinizden öpüyorum. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun” dedi.

24 Kasım Öğretmenleri Günü dolayısıyla Bolu Kent Konseyi tarafından bir yemek programı düzenlendi.

Bolu Belediyesi’nin de katkılarıyla Bolu Belediyesi Karaçayır Sosyal Tesisi’nde gerçekleşen programa çok sayıda emekli öğretmenin yanı sıra; Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Yılmaz ve Leyla Beykoz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Kunuk, Bolu Kent Konseyi üyeleri ve Emekli Öğretmenler Derneği Başkanı Selami Demirdöğen katıldı.

Yemekte Bolu Kent Konseyi Başkanvekili Mustafa Remzi Kocaman ve İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Kunuk, günün anlam ve önemine ilişkin birer konuşma yaparak, emekli öğretmenlerin günlerini kutladı. Ardından kürsüye çıkan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da konuşmasında eğitimci bir anne ve babanın oğlu olduğunu belirterek, “Benim ilk öğretmenim annem ve babamdı. Aranızda bugünlere gelmemde büyük katkıları olan birçok öğretmenim bulunuyor. Ben hepinize emekleriniz için teşekkür ediyor, ellerinizden öpüyorum.” Dedi.

 

Etiketler: bolu haberler