Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÖZCAN, ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ

BAŞKAN ÖZCAN, ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, söylemleri için tepki gösterenlere, “İçimdeki hırsı bazıları anlayamıyor veya ben anlatamıyorum. Hazmedemiyorum arkadaşlar! Yenilmek istemiyorum yine” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

Cumhuriyet Halk Partisi’nden 1 yıllığına ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Amberin Zaman ile görüşmesine tepki gösterdi.

 Özcan’ın paylaşımına destek verenler olurken, gösterdiği tepkinin “yersiz” olduğunu söyleyenler de oldu. Özcan ise söylemine yönelik gelen eleştirilere yine sosyal medya üzerinden cevap verdi.

“İÇİMDEKİ HIRSI BAZILARI ANLAYAMIYOR”

AK Parti’nin “beceriksiz” olduğunu ifade eden Özcan, bir seçim daha kaybetmek istemediğini altını çizerek, “İçimdeki hırsı bazıları anlayamıyor veya ben anlatamıyorum. Ülke enflasyon, yoksulluk ve açlık ile boğuşuyor. Bu beceriksiz, basiretsiz, her türlü suça bulaşmış yapı hala 1.parti! Konuşunca da ‘Sen kime hizmet ediyorsun’ deniyor. Hazmedemiyorum arkadaşlar! Yenilmek istemiyorum yine” dedi.

Etiketler: bolu haberler