Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Başkan Özcan" Doğanın başkenti Bolu'dur"

Başkan Özcan
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan , Tv8 İnt'te yayınlanan Ekonomi Dünyası programına konuk oldu. Tanju Özcan programda " Fındığın başkenti Giresun, Turizmin başkenti Antalya , doğanın başkenti de Bolu'dur. Bolu'nun turizm şehri olması için önemli adımlar atıyoruz" dedi.
Haber: S.Sevgül Kaba

Başkan Tanju Özcan,  Tv8 İnt'te yayınlanan Ekonomi Dünyası programına katıldı. Tanju Özcan katıldığı programda doğanın başkenti Bolu'dur diyerek"  Hep örnek olarak verdim Bolu o kadar şanslı bir coğrafyada ki 35 milyon insanın iki saat içinde ulaşabileceği bir lokasyondayız. Bolu'nun yaklaşık yüzde  70'i ormanlarla kaplı. Göllerimiz, yaylalarımız, göletlerimiz , kanyonlarımız , mağaralarımız  var. Allah bize doğal anlamda her şeyi vermiş. Bolu'yu tanıtma anlamında eksik kalmışız. Benim çocukluğumdan bu yana Bolu turizm şehri mi yoksa sanayi şehri mi olsun  diye Bolulular olarak karar veremedik. Ama ben Bolu'nun turizm şehri olması için önemli adımlar atmaya çalışıyorum" açıklamasında bulundu.

 Tanju Özcan, "Kadınlar ve gençler konusunda önemli çalışmalarımız var. Kadın istihdamı arttırmaya yönelik kooperatif çalışanlarının yüzde 90 'ı kadın olmasını hedefliyoruz. Yine mesleki kursları iki katına çıkardık. 163 alanda kurslar açtık. Tabi Covid sebebiyle yüzde 100 faaliyette bulunamıyoruz. Gençlerimizin daha keyifli geçirebileceği ortamlar hazırlamaya çalışıyoruz" dedi.