Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÖZCAN, DEPREMZEDE VATANDAŞLARLA AŞEVİNDE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ÖZCAN, DEPREMZEDE VATANDAŞLARLA AŞEVİNDE BİR ARAYA GELDİ
Hava şartlarından ötürü açılışı ertelenen Bolu Belediyesi’ne ait Solmaz Ana Aşevi, kapılarını ilk olarak Bolu’ya getirilen depremzede vatandaşlar için açtı.

Depremin ardından kente gelen depremzede vatandaşlar için Bolu Belediyesi’nin yeni aşevi binasında öğle yemeği düzenlendi. Öğle yemeği programında depremzedelerle bir araya gelen Başkan Özcan, “Bolu’da kaldığınız sürece sizleri huzurla misafir etmeyi amaçlıyoruz. Her zaman ihtiyacınız olduğunda bizler, buradayız” dedi.

Düzenlenen programda konuşma yapan Başkan Özcan, Bolu’nun, sık sık deprem yaşayan bir il olması sebebiyle şehir halkının depreme daha hazırlıklı olduğunu belirterek, “Öncelikle hepinize geçmiş olsun. Şehrimize de hoş geldiniz. Biz, sizin bu yaşadığınız sıkıntılara uzak insanlar değiliz. Ya rabbel âlemin deprem gerçeğini bize 20-30 yılda bir hatırlatıyor. Biz, Bolulular psikolojik olarak neler yaşadığınızı hissedebiliyoruz. Ama şunu bilin hayat normale dönecek. Rabbimin izin verdiği ömür tükenmedikten sonra hayat devam ediyor. 2 bin 111 depremzede vatandaşımız şehrimize gelmiş. Bir kısmı yurtlarda bir kısmı hayırsever vatandaşlarımızdan evlerini açanlar oldu oralarda konaklayacak. Biz de koordine etmeye çalışıyoruz. Otellerin bazılarıyla anlaşmalarımız var. Oralarda konaklamalarınızı sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

Etiketler: bolu haberler