Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÖZCAN CHP KAMPINI DEĞERLENDİRDİ

BAŞKAN ÖZCAN CHP KAMPINI DEĞERLENDİRDİ
Abant’ta düzenlenen CHP kampını değerlendiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “İlk kez Genel Başkanı’mızın bu iktidarın gideceğine, kendisinin de net olarak inandığını gördüm” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke – Servet Gökçek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Abant’ta düzenlediği kampta yol haritasını belirledi. Basına kapalı gerçekleşen çalışmalarda parti milletvekilleri yer aldı. 3 gün süren çalıştaya davet edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, düzenlediği basın açıklamasında kampa ilişkin düşüncelerini paylaştı.

“ABANT FETÖ’CÜLERİN YAPTIĞI TOPLANTILARLA ANILMIYOR”

CHP tarafından düzenlenen kamplar sayesinde Abant’ın adının FETÖ’cülerle anılmadığını belirten Belediye Başkanı Özcan, “Bolu’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin milletvekili kampı düzenlendi. Zaten Cumhuriyet Halk Partisi son 10 yıldır neredeyse bir iki kampı dışında diğer tüm milletvekili kamplarını Bolu’da yapmaktadır. Milletvekilleri eksikleri değerlendiriyorlar, Sayın Genel Başkan’ın katılımıyla. Doğru yaptıklarını değerlendiriyorlar. Tabi 27. Dönem milletvekili olmam hasebiyle nezaket gösterip bizi de davet ediyorlar. Orada konuşulanları ben sizinle paylaşmayacağım ama şundan dolayı bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Abant’ımız bir dönem FETÖ’cülerle birlikte anılır hale gelmişti. Çok şükür Cumhuriyet Halk Partisi orada kamp yapmaya başladıktan sonra, FETÖ’cüler oradan elini ayağını çekti. Bu beni bir Bolulu olarak, Bolu Belediye Başkanı olarak ziyadesiyle mutlu ediyor. Artık Abant çok şükür ki FETÖ’cülerin yaptığı toplantılarla anılmıyor” dedi.

“BENİ DAHA ÇOK HEYECANLANDIRDI”

Başkan Özcan’ın açıklamasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ilişkin söylemi dikkat çekti. Kendisini ilk kez bu kadar net gördüğüne vurgu yapan Özcan, “Bu kampta basına açık bölümde Sayın Genel Başkanı’mızın bir konuşması vardı. Biliyorsunuz ben her şeyi samimi olarak söylüyorum Milletvekilliği dönemimden bu yana. Kendisine de söyledim… Sayın Genel Başkanı’mızla Türkiye’de il başkanı olarak, milletvekili olarak ve belediye başkanı olarak çalışsan ek kişi benim. Dolayısıyla ben Genel Başkanı’mızın binlerce konuşmasını izledim daha önce. Kendisine ifade ettiğim için rahatça burada da söylüyorum, ben ilk kez Genel Başkanı’mızın bu iktidarın gideceğine, kendisinin de net olarak inandığını gördüm ve bunu beni daha çok heyecanlandırdı” ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE BİR YÖNETİM DEĞİŞİKLİĞİNE HAZIRLANIYOR”

Milletvekillerinin de aynı görüşte olduğuna değinen Özcan, “Orada bulunan milletvekilleriyle de sohbet ettik, Türkiye’nin dört bir yanını dolaşan milletvekilleri, onların tespitleri de aynı, Türkiye bir yönetim değişikliğine hazırlanıyor. Artık bu net olarak görülüyor. Umarım bu yönetim değişikliği bir an önce olur Türkiye’de. Bir an önce olur, gerçekten ülke yeniden liyakatle yönetilmeye başlar, gerçekten hukuk devleti Türkiye’de yeniden egemen olur. Kişiler, basın eskiden olduğu gibi özgürce yayımlarını yapabilir” diye konuştu.

“TOPLUM SAYIN ERDOĞAN’A YETERİNCE ŞANS TANIMIŞTIR”

Vatandaşların mevcut hükümete yeterince şans verdiğini belirterek, hükümetin görevini yeterince yerine getiremediğini dile getiren Özcan, “Toplum AK Parti ve Sayın Erdoğan’a yeterince şans tanımıştır. Cumhuriyet kurulduğundan beri hiçbir iktidara, hiçbir kişiye 20 yıllık bir görev süresi vermemiştir. Yani Sayın Erdoğan ve ekibine halkımız büyük bir kredi açmış, 20 yıl boyunca ülkeyi yönetmesini sağlamıştır. Ancak geldiğimiz noktada; ekonomik kaygılar, işsizlik, zamlar hala bu kadar konuşuluyorsa artık demek ki bu hükümet geçen 20 yıllık süreci başarıyla yönetememiş demektir. Hala reform paketleri açıklamak, 20 yıllık bir hükümetin işi değildir. Bu ancak toplumu kandırmak anlamına geliyor.

Etiketler: bolu haberler