Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÖZCAN ÇEŞMECİOĞLU ANISINA YAPTIRILAN ÇEŞMENİN AÇILIŞINI YAPTI

BAŞKAN ÖZCAN ÇEŞMECİOĞLU ANISINA YAPTIRILAN ÇEŞMENİN AÇILIŞINI YAPTI
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kalp krizi sonucu genç yaşta hayatını kaybeden Ahmet Şefik Çeşmecioğlu adına yaptırılan çeşmenin açılışını gerçekleştirdi.


Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan bugün anlamlı bir açılışa imza attı.

Başkan Özcan, 2018 yılı Ekim ayında Kırklareli’nde geçirdiği kalp krizi sonucu 25 yaşında hayatını kaybeden Kırklareli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi son sınıf öğrencisi Ahmet Şefik Çeşmecioğlu adına annesi Fatma ve babası Çetin Çeşmecioğlu tarafından Umutkent Mahallesi’nde bir parkta yaptırılan çeşmenin açılışını gerçekleştirdi.

Bir dönem yerel bir gazetede de görev yapan merhum Ahmet Şefik Çeşmecioğlu’nun ailesinin ve sevenlerinin katıldığı açılış töreninde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yapılan dua sonrası, açılış kurdelesini keserek çeşmeyi mahallelinin hizmetine açtı.

Duygusal anların yaşandığı açılışta kısa bir konuşma yapan Anne Fatma Çeşmecioğlu, oğlu Ahmet Şefik’i genç yaşta kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadığını belirterek, yaptırdıkları çeşme ile oğullarının adını burada yaşatacaklarını söyledi.

Başkan Özcan: “Adı bu şekilde sonsuza kadar yaşamış olacak”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da konuşmasında Ahmet Şefik Çeşmecioğlu’nu yerel bir gazetede görev yaptığı dönemden tanıdığını belirterek, “Rahmetli eski bir gazeteci kardeşimiz. Allah rahmet eylesin. Adı bu şekilde sonsuza kadar yaşamış olacak. Ben, bu çeşmenin yapılmasına vesile olduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum. Mahallemize hayırlı olsun.”  dedi.

Konuşmaların ardından Ahmet Şefik Çeşmecioğlu anısına yaptırılan çeşme, yapılan dua ve kurdele kesimi sonrası hizmete girdi.