Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Başkan Özcan cami yaptırmak istiyor, Ak Parti karşı çıkıyor

Başkan Özcan cami yaptırmak istiyor,  Ak Parti karşı çıkıyor
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Borazanlar mahallesinde 1250 metrekare bir alana cami yaptırmak istediklerini fakat AK Parti Gurubunun bölgede meyhane olduğu gerekçesiyle karşı çıktığını söyledi.
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediye Meclis toplantısının ocak ayı ikinci oturumda,  Borazanlar mahallesine cami yaptırmak istediklerini fakat AK Partili meclis üyeleri cami yapılacak olan alanın ilköğretim alanı olduğunu, karşısında alkollü bir mekân bulunduğunu belirterek teklife karşı çıktı.
Tanju Özcan meclis toplantısında "Hüseyin Kalaycıoğlu [bir yurttaş] bize geldi. Biz de ‘Bolu Belediyesi olarak cami yapmak istiyoruz’ dedik. İlk kez belediyenin bütçesinden yapacağız. Tabii ki de bağış kampanyası yapacağız ama ilk defa kendi bütçemiz ile yapacağız” dedi. Özcan konuşmasının devamında "Hüseyin Özsoy’un da yaklaşık 300 metre kare bir alanı vardı. O da bize verdi. Allah ikisinden de razı olsun. Bir başka 300 metre kare yeri olan vardı. O bize vermedi. Bizim burada toplamamız gereken 1240 metre kare alan var. 780 metre karesi tamamlandı. Sözünü verenler ile birlikte 1200 metre kareye çıkaracağız ve o bölgede hızlı bir şekilde Bolu Belediyesi olarak cami yapmak istiyoruz. Farklı bir mimarisi olan ve değişik bir cami olacak. İhtiyaç da var çünkü nüfus yoğunluğu olan bir bölge.” açıklamalarında bulundu.