Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÖZCAN, BOLUSPOR’U LİGDE TUTMAK İÇİN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYDU

BAŞKAN ÖZCAN, BOLUSPOR’U LİGDE TUTMAK İÇİN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYDU
Boluspor’un deplasmanda Eyüpspor’la oynayacağı kritik karşılaşma öncesi Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, futbolcuları ateşleyecek önemli bir hamle yaptı. İstanbul’da hayati bir maça çıkacak olan Boluspor’un son antrenmanını ziyaret eden Özcan, Eyüpspor deplasmanından galibiyetle dönülmesi halinde kendi cebinden oyunculara prim vereceğini açıkladı.

Ligde son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla 17’nci sıraya kadar gerileyerek düşme hattına giren Beypiliç Boluspor, Spor Toto 1. Lig’in 33’ncü haftasında yarın deplasmanda Eyüpspor’la karşı karşıya gelecek.

Kritik karşılaşma öncesi Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kırmızı-beyazlı takımın son antrenmanını ziyaret etti. Karaçayır’daki kulüp tesislerine gelerek Kulüp Başkanı Abdullah Abat, teknik ekip ve futbolcularla görüşen Özcan, hayati bir maça çıkacak olan futbolculara güven ve desteğini ileterek, prim müjdesi verdi.

“Sizlerin takımı bu durumdan çıkaracağına inanıyorum”

Antrenman sahasındaki buluşmada futbolcularla ilk olarak kendisinin sadece Boluspor’a maddi-manevi destek veren bir Belediye Başkanı olmadığını, aynı zamanda sıkı bir Boluspor taraftarı olduğunu anlatan Özcan, “Ben çocukluğumda ağaçların tepesinde maç izleyen, maçı stadyumda izlemek için top toplayıcılık yapan biriyim. Boluspor’da bizim çocukluğumuzda Süper Lige damga vuran takımlardan bir tanesiydi. Bu sene taraftar arzu ettiğimiz şekilde maçlara gelmedi. İyi dönemlerde maalesef biz istediğimiz ölçüde taraftar desteğini alamadık. Son 7 haftada adeta nazar değdi takıma ve sadece 1 puan aldık. Ama ben sizlerin takımı ligde tutacağınıza eminim.”  dedi.

Galibiyete kendi bütçesinden prim verecek

Daha sonra deplasmanda oynanacak Eyüpspor maçının önemine değinen Özcan, oyunculara İstanbul’dan 3 puanla dönmeleri halinde kendi cebinden galibiyet primi dağıtacağını söyleyerek, “On binlerce Boluspor taraftarının duası sizle olacak. Ne gerekiyorsa yapın, tüm eforunuzu sarf edin Türkiye’nin köklü kulüplerinden Boluspor’un ligde kalmasını sağlayın. Siz bunu sağlarsanız da gerek başkanımız ve yönetimimiz, gerekse bizler bu emeğinizi karşılıksız bırakmayız. Eyüpspor ile oynayacaksınız. Kulübümüz bir prim açıkladı veya açıklayacak. Ama yönetimin açıkladığı prim dışında bende kendi cebimden, kendi bütçemden 10 bin lira galibiyet primi sözü veriyorum. Başarılı olmanız için de tüm dualarımız sizinle. Allah yolunuzu açık etsin. Her daim başarılı olun inşallah. Hocamıza ve teknik heyetimize de hayırlı olsun. Başarılar diliyorum. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.” diye konuştu.

Abat: “Sizin bu durumdan takımı bir an evvel çıkaracağınıza eminim”

Başkan Özcan’ın konuşmasının ardından Kulüp Başkanı Abdullah Abat ve hafta içi takımın başına geçen teknik direktör Osman Nuri Işılar da birer konuşma yaptı. Oyunculara güvendiğini kaydeden Boluspor Kulübü Başkanı Abdullah Abat, “Motive edici, ateşleyici bazı etkenler olabilir ama ben sizin bu durumdan takımı bir an evvel çıkaracağınıza eminim. Gerek teknik heyet, gerek sizler sahada gerekeni yapacaksınız. Bu hafta itibariyle, iyi bir çıkış yaparak bu işin içinden çıkacağımıza ve güzel günlerde beraber olacağımıza inanıyoruz.  Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

“Siz müsterih olun”

Teknik direktör Osman Nuri Işılar ise Başkan Özcan’a Eyüpspor deplasmanından 3 puanla döneceğinin sözünü vererek, “Nazik ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Aramızda olmadığınız zaman da kalbinizin bizim için attığına eminiz. Bu zor durumda sizleri mutlu edeceğimizden emin olun. Biz eylemi söylemle birleştirerek inşallah 3 puanla döneceğiz. Siz müsterih olun.” diye konuştu.

Etiketler: bolu haberler