Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÖZCAN, BELEDİYEDE GÖREVLİ ÖĞRETMEN VE USTA ÖĞRETİCİLERİ UNUTMADI

BAŞKAN ÖZCAN, BELEDİYEDE GÖREVLİ ÖĞRETMEN VE USTA ÖĞRETİCİLERİ UNUTMADI
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan belediyenin düzenlediği kurslarda görev yapan “öğretmenler” ve “usta öğreticiler” ile bir araya gelerek, Öğretmenler Günü’nü kutladı.


24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Bolu Belediyesi’nde bir program düzenlendi. Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen programda Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu İzzet Baysal Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Kenan Öztürk ile belediyenin düzenlediği mesleki ve teknik kurslarda “öğretmen” ve “usta öğretici” olarak görev yapan personeller katıldı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, programda yaptığı konuşmada, öğretmen ve usta öğreticilerin gününü kutlayarak “Hisar Tepesi’nde bulunan atıl binayı kiraladık. O binayı Hisar Tepesi Kültür Merkezi binası olarak hizmete sunduk. Hemen karşınızda TEB Bankası yanındaki binayı kiraladık. Orada İngilizce dil kursu başladı. İki ayrı müjde vereyim. Bir tanesi, Eski adliyemizin ön kısmı müze, arka tarafı atölye ve resim sergi alanı olan iki katlı yapı olacak. Bunun çalışmalarını İmar Müdürlüğü’müz yapıyor. İkinci olarak da şu an itfaiyenin kurulduğu bölgeye 15 bin metre karelik kültür merkezi yapılacak. Birçok sergi ve kurs alanı olacak. En önemlisi 1500 kişilik bir salonumuz olacak. Bunu da 2022’de başlayıp 2023 yılında bitireceğiz. Benim asıl hedefim Kalıcı Konutlar’daki iki iş merkezinin en azından bir tanesini sadece kurslara açabilmekti. Ama mülkiyet sorunları var. Her zaman yeni kurslar açmak için her türlü çalışmaya hazırız” dedi.

“TÜRKİYE’NİN 5. BÜYÜK SERGİSİNİ YAPTIK”

Başkan Özcan’ın ardından söz alan İzzet Baysal Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Kenan Öztürk de konuşmasında “Çok kıymetli ekibimizle birlikte, onların çabası ve desteğiyle Avrupa’yı geçtik. Hedefimizde buydu zaten. Türkiye’nin 5. büyük sergisini yaptık. Birçok büyük şehir varken onların önüne geçtik. Tekrar bütün öğretmenlerimizin gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Özcan, daha sonra Halk Eğitim Müdürü Kenan Öztürk, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güler Mert ve törene katılan öğretmen ve usta öğreticilere günün anısına çiçek ve hediye takdim etti.

Etiketler: bolu haberler