Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÖZCAN, AKTAŞ VE KARAÇAYIR MAHALLESİ’NDE İNCELEME YAPTI

BAŞKAN ÖZCAN, AKTAŞ VE KARAÇAYIR MAHALLESİ’NDE İNCELEME YAPTI
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Aktaş ve Karaçayır Mahallelerini mahalle muhtarlarıyla birlikte gezerek, talep ve sorunlara ilişkin kapsamlı incelemelerde bulundu. İki mahalleyi sokak sokak dolaşan Özcan, “İnşallah bu gezilerimiz çok daha verimli olacak. Önümüzdeki günlerde günde 1-2 mahalle olarak gezilerimize devam edeceğiz” dedi.

Bolu merkeze bağlı 43 mahallenin sorunlarını yerinde tespit etmek ve hızlı çözümler üretmek amacıyla Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Akpınar Mahallesi’nde startını verdiği mahalle gezilerine bugün Aktaş ve Karaçayır Mahallelerinde devam etti. Sabahın erken saatlerinde başlayan ve Belediye Başkan Yardımcısı Feridun Yılmaz’ın da hazır bulunduğu gezilerde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, önce Aktaş Mahallesi Muhtarı İsmail Usta ile daha sonra ise Karaçayır Mahallesi Muhtarı Cengiz Aydoğan ile birlikte sokak sokak dolaşıp, ihtiyaç ve şikayetleri yerinde gördü.

 “SIKINTILARI YERİNDE GÖRÜP NOTLARIMIZI ALDIK”

Sorun ve taleplerin çözümüne yönelik istişarelerin de yapıldığı gezi sonrası açıklama yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan;  “Muhtarlarımızla yaptığımız toplantılarda bazı istekleri soyut kalıyor, tam anlaşılamıyordu. O nedenle her gün 1-2 mahallemizi muhtarlarımızla birlikte dolaşıp, şikayet ve taleplerini yerinde alalım demiştik.  Bu sabahta önce Aktaş Mahallemizi geniş olarak dolaştık, sıkıntıları yerinde görüp notlarımızı aldık. Yapabileceklerimizi ve yapamayacaklarımızı söyledik. Acil olanlar- acil olmayanlar diye ayrım yaptık. Sonrasında da Karaçayır Mahallesi Muhtarlığımıza geldik, Cengiz ağabeyimizle Karaçayır Mahallemizi dolaştık. Özellikle Karaçayır ile Aktaş Mahallesi arasında çok eski evlerden oluşan bir bölge var. Orada 18. madde uygulaması yapıyoruz. Bu çalışmalara ilişkin bilgi paylaşımında bulunduk. Karaçayır’ın Pazar yeriyle ilgili bir sorunu var, bunu nasıl çözebileceğimize dair istişarelerde bulunduk. İnşallah bu gezilerimiz çok daha verimli olacak. Önümüzdeki günlerde de günde 1-2 mahalle olarak gezilerimize devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 “BAŞKANIMIZA VE EKİBİNE MAHALLEM VE ŞAHSIM ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Karaçayır Mahallesi Muhtarı Cengiz Aydoğan da verimli bir gezi olduğunu söyleyerek “Bugün başkanımızla birlikte verimli bir gezi yaptık. Tüm mahallemizi gezerek, sorunları yerinde gördük. İnşallah her şeyin daha iyisi olacak. Ben Başkanımıza, Başkan Yardımcımıza ve ekibine mahallem ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Etiketler: bolu haberler