Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÖZCAN: “BU AYRIŞTIRMAYI YAPANLARI KINIYORUM”

BAŞKAN ÖZCAN: “BU AYRIŞTIRMAYI YAPANLARI KINIYORUM”
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla sel felaketi üzerinden eleştiri yapılmasına tepki gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partili bir belediyenin yönettiği şehirde, sel felaketi olduğu zaman, “CEHEPE zihniyeti” denilerek eleştirilmesini kınayan Başkan Özcan, ayrımcı düşünceden uzaklaşılması gerektiğini işaret etti.

“BU AYRIŞTIRMAYI YAPANLARI KINIYORUM”

Bu tür davranışları kınadığını ifade eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Rize de meydana gelen sel bizleri de Bolu’da yasa boğdu. Hayatını kaybeden hemşerilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Sel Bolu-İzmir gibi yerlerde olunca CEHAPE Zihniyeti diyenler, AK PARTİLİ Belediye Başkanlarının yönettiği Düzce-Rize gibi yerlerde olunca Allah’ın Hikmeti deyip geçiyorlar. Bu ayrıştırmayı yapanları kınıyorum” dedi.

AYRIŞTIRMACI ZİHNİYETİNİZ BÜTÜN TÜRKİYE’Yİ BOĞAR”

Altyapı eksiklikleri ve dere yatağına yapılan binalara dikkat çeken Özcan, “Sorun bütün şehirlerdeki altyapı eksiklikleri ve dere yataklarına yapılan binalardır. Bu kafayla devam ederseniz sel bir bölgeyi, ayrıştırmacı zihniyetiniz bütün Türkiye’yi boğar” ifadelerini kullandı.