Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Başkan Özcan’dan bir müjde daha

Başkan Özcan’dan bir müjde daha
Bolu Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşlarımız için inşa edilecek olan ve 404 adet konuttan oluşan ATAKENT Konutları için Bolu Bel A.Ş. tarafından 27 Ekim 2021 tarihinde yapım ihalesine çıkılıyor.

Bolu’da yaşayan dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmaları için Türkiye’de benzeri nadir görülen bir sosyal projeye imza atan Bolu Belediyesi, Dağkent Mahallesi’nde tam 404 adet sosyal konut inşa ediyor. Geçtiğimiz aylarda ihalesini Bolu Bel A.Ş.’nin kazandığı dev proje için tüm hazırlıklar tamamlandı ve 27 Ekim tarihinde yapım ihalesine çıkılacak.

“Hemşerilerimize bir müjdem var”

Konu ile ilgili kısa bir konuşma yapan ve müjdeyi Bolu Bel A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sarıyıldız’ın vereceğini belirten Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “Değerli hemşerilerim şu anda yanımızda Sayın Ali Sarıyıldız bulunmakta. Ali Sarıyıldız, belediyemizin bir süre önce yapacağını duyurduğu ATAKENT konutları yani sosyal konutlarımızla ilgili ihaleyi alan Bolu Bel A.Ş.’nin yönetim kurulu başkanı. Projeyi kat karşılığı bizden almışlardı ve Ali Bey’in Bolu’ya bir müjdesi olacak” diye konuştu.

“2023’ün ilk aylarında 404 konut teslim edilecek”

Bolu Bel A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sarıyıldız ise proje ile ilgili yaptığı konuşmada; “Atakent konutlarımızın ihalesini 4734 Sayılı Yasaya uygun olarak açık ihale yöntemi ile 27 Ekim tarihinde gerçekleştireceğiz. İhalemize ilgi duyan tüm firmalarımızı davet ediyoruz. EKAP’tan dosyalarını indirebilirler ve ihalemize katılabilirler. 2023 yılının ilk aylarında belediyemize ve vatandaşlarımıza konutlarımızı teslim etmeyi planlıyoruz. Bolumuza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.