Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÖZCAN’DAN KARAKÖY VE PAŞAKÖY MAHALLELERİNDE İNCELEME

BAŞKAN ÖZCAN’DAN KARAKÖY VE PAŞAKÖY MAHALLELERİNDE İNCELEME
Her gün farklı mahallelerde mahalle muhtarları ile birlikte inceleme gezileri gerçekleştiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, son olarak Karaköy ve Paşaköy Mahallelerini ziyaret etti. Muhtarlarla birlikte mahalledeki sorunları ve planlamaları yerinde gören Başkan Özcan, bu yıl ve önümüzdeki yıl Karaköy ve Paşaköy mahallerinde büyük değişim yaşanacağını söyledi.


Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, mahalle muhtarları ile sık sık gerçekleştirdiği toplantıların ardından sorunları ve planlamaları yerinde görmek için başlattığı inceleme gezilerine devam ediyor.

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Feridun Yılmaz ve daire müdürlerinin de katılımıyla gerçekleştirilen gezilere bugün ilk olarak Karaköy Mahallesi’nden başlayan Başkan Özcan, mahalle muhtarı Fatih Mülayim ile birlikte tüm mahalleyi gezdi.

“Karaköy ve Paşaköy Mahallelerimizde büyük değişim yaşanacak”

Başkan Özcan, Karaköy Mahallesi’nin ardından inceleme gezilerine Paşaköy Mahallesi’nde devam etti. Paşaköy Mahallesi Muhtarı İsmail Çimen ile birlikte mahalleyi sokak sokak dolaşan Başkan Özcan; “Karaköy ve Paşaköy Mahallelerimizde incelemelerde bulunduk. Bu iki mahallemizde köyden mahalleye geçen bölgelerden ve bu sebeple bazı eksiklikleri tabi ki var. İki muhtarımızda genç ve dinamik muhtarlar. Mahalleleri ile ilgili, sorunları bilen, çözüm önerilerini bilen muhtarlar. İki mahallemizi de sokak sokak, cadde cadde dolaştık ve bizlerde yerinde gördük. İnşallah bu yıl ve önümüzdeki yıl yapacağımız çalışmalar ile Karaköy ve Paşaköy Mahallelerimizde büyük bir değişim yaşanacak” dedi.
Etiketler: bolu haberler