Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÖZCAN’DAN BOLUSPOR’A MÜJDE

BAŞKAN ÖZCAN’DAN BOLUSPOR’A MÜJDE
Başkan Tanju Özcan müjdeyi verdi. Boluspor'a büyük destek! Vali, Belediye Başkanı ve TSO Başkanı Boluspor'a destek için kapı kapı dolaşıyor.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Boluspor'a destek amaçlı Vali Ahmet Ümit ve TSO Başkanı Türker Ateş'le birlikte kentteki önemli işyerlerini ziyaret ettiklerini açıkladı.

Köroğlu TV'deki canlı yayında konunun artık sır olmaktan çıktığını söyleyen Özcan; "Sayın Valimizin himayesinde, ben ve Ticaret Odası Başkanı uzun yıllar sonra bir araya geldik ve şehirdeki önemli işyerlerini ziyaret ediyoruz. Boluspor bu şehrin, bizlerin en önemli marka değerlerinden bir tanesi, gelin elinizi cebinize atın o sene bu sene olsun istiyoruz' diyoruz.  Dönüşleri Sayın valimize yapacaklar. Heyecanla bekliyoruz." dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Köroğlu TV'de katıldığı Siyaset Arenası programında Boluspor ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Gazeteciler Mehmet Ali Atalay ve Caner Güngör'ün sorularını yanıtlayan Belediye Başkanı Tanju Özcan,  Boluspor'la ilgili taşın altına elini koyacak mısınız?' sorusu üzerine kırmızı beyazlı takıma yardım amaçlı Bolu Valisi Ahmet Ümit, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş ile birlikte kapı kapı dolaştıklarını söyledi.

"Taşın altına elimizi koyuyoruz"

Özcan, yardım kampanyasına ilişin yaptığı açıklamada, "Taşın altına elimizi koyuyoruz zaten. Ben buradan Sayın Valimize teşekkür ediyorum, Ticaret Odası Başkanımıza da öyle. Konu artık sır olmaktan çıktı, Sayın Valimizin himayesinde, ben ve Ticaret Odası Başkanı uzun yıllar sonra bir araya geldik şehirdeki önemli işyerlerini ziyaret ediyoruz. Boluspor bu şehrin, bizlerin en önemli marka değerlerinden bir tanesi, gelin elinizi cebinize atın o sene bu sene olsun istiyoruz' diyoruz.  Diğer yıllardan çok daha fazla katkı yapmanızı bekliyoruz diyoruz. Dönüşleri de Sayın valimize yapacaklar. Heyecanla bekliyoruz." dedi.

"Vali, Belediye Başkanı ve TSO Başkanı birine giderse o kapıdan boş dönülmez"

'Kampanyaya dönüşler olacak mı?' sorusu üzerine Özcan, şunları söyledi:

"Olacak tabi, bu işin şakası olur mu? Sayın Valimizin himayesinde Belediye Başkanı ve Ticaret Odası Başkanı birine gider ise o kapıdan boş dönülmez. Dönülmemesi lazım. Çünkü yarın o kapısına gittiğimiz kişi farklı bir taleple bizim kapımıza geldiğinde güler yüzle karşılanmak istiyorsa ki istiyordur herhalde gereğini yerine getirmeli. Sözler net anlaşıldı mı bilmiyorum?  Yani bir vali, bir belediye başkanı ve bir ticaret odası başkanı bir yere gidiyor ve sonuç alamıyorsa o kişi kapımıza geldiğinde belirli konularda çok zorlanabilir diyorum. Yardımcı olacaklardır.  Şaka bir tarafa sağ olsunlar her zaman Boluspor'a destek de vermişler. Boluspor'u onlar da seviyorlar. Ekonomik krizin farkındayız ancak yine yardımcı olacaklardır."

Taraftara da çağrıda bulundu

Özcan ayrıca Boluspor'un Osmanlıspor maçını izlediğini ve bu sene kırmızı beyazlı takımdan umutlu olduğunu da belirtirken, taraftarlara ise kırgınlıklarını bir kenara bırakmaları ve Adana Demirspor maçında tribündeki yerlerini almaları çağrısında bulundu.