Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN İNEGÖL'DEN KAPLICA PROJESİ

BAŞKAN İNEGÖL'DEN KAPLICA PROJESİ
Mudurnu Belediye Başkanı ve CHP Mudurnu Belediye Başkan Adayı Mehmet İnegöl, Mudurnu'ya yeni bir kaplıca tesisi ve piknik alanı kazandırmayı hedeflediklerini söyledi.


Mudurnu için projelerini açıklamaya devam eden İnegöl halkın en büyük ihtiyaçlarından birisi olan kaplıca tesisini yeni dönemde hizmete sunaklarını belirterek, yaklaşık 1 yıldır devam eden çalışmalarda sona yaklaştıklarını söyledi.

"Musalla Mahallesi 242 ada 8 parsel Çivikaşı Mevkiinde 22.200 m² alan içerisinde “Mudurnu Günübirlik ve Konaklamalı Kaplıca Tesisi ve Piknik Alanları” yapacağız diye Başkan İnegöl,  “Avan projeleri hazır olan tesisin yapımına 2019 yılı içinde başlanmasını planlıyoruz. 1500 m² Termal Kaplıca Oteli içerisinde kadın-erkek kapalı yüzme havuzları, Türk Hamamı, sauna, buhar odaları da bulunan termal tesisin, 100 kişilik restoranı, 100 kişilik toplantı salonu ve en az 25 m² odaları bulunacak. Ayrıca 250 m² açık havuz ve aquapark termal tesisle bağlantılı olarak hizmete açacağız. Alan içinde 4 dönüm piknik alanı, 2500 m² kamp ve bungalov alanı, 100 kişilik kır gazinosu, açık spor ve etkinlik alanları ile çocuk oyun parklarının bulunduğu bütüncül bir kent parkı projesini halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.