Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN GEMİLERİ YAKTI

BAŞKAN GEMİLERİ YAKTI
Boluspor, Spor Toto 1.ligin 7.haftasında deplasmanda İstanbulspor’u Akabueze, Ümit ve Melih’in golleriyle 3–1 mağlup edip, haftayı galibiyetle kapattı.

Lige adeta fırtına gibi başlayan ve oynadığı 7 karşılaşmada topladığı 19 puanla 2’nci sıradaki yerini koruyan kırmızı beyazlılarda keyifler yerinde. Maçın ardından Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı açıklamalarda bulundu.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı tüm amaçlarının Boluspor’u sezon sonunda şampiyon yapmak olduğunu ifade ederek; “3 puan Bolusporumuza hayırlı olsun, bütün amacımız Boluspor’u şampiyon yapıp Bolu halkını bu sevinci yaşatmak istiyoruz”

Çarıkcı sözlerine şöyle devam etti:  “Öncelikle taraftarımıza teşekkür ediyoruz. İstanbul’da güzel bir sonuç aldık. Artık iyi bir yoldayız, inşallah Boluspor bu seriyi devam ettirecek. Teknik heyeti, futbolcularımızı, taraftarımızı tebrik ediyorum. 3 puan Bolusporumuza hayırlı olsun, bütün amacımız Boluspor’u şampiyon yapıp Bolu halkını bu sevinci yaşatmak istiyoruz.”

“TARAFTARLARIMIZ STASSDI DOLDURSUNLAR”

Çarıkcı açıklamasının devamında hafta sonu Bolu’da oynanacak olan Boluspor- Giresunspor maçına kırmızı beyazlı taraftarları davet ederek; “Taraftarımızın Pazar günü stadı doldurmalarını bekliyorum. Taraftarlarımız stadı doldursunlar” şeklinde konuştu.