Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN DOĞANAY’DAN BAYRAM MESAJI

BAŞKAN DOĞANAY’DAN BAYRAM MESAJI
Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bayramın yardımlaşma ve dayanışma ruhuna uygun yaşanması dileğinde bulundu.

Doğanay yayınladığı mesajda; “Sevgi, dostluk ve kardeşlik ikliminin yeşerdiği, yardımlaşma ve dayanışma gibi sadece inananlar arasında hâkim olan böyle bir anlayışın da zirve yaptığı böylesine müstesna günleri en iyi bir şekilde değerlendirmenin gerektiğine inanıyorum.  Bayramlar, toplumsal barışın ve huzurun pekiştiği; sorunlar bulunsa da yüzlerin güldüğü ve herkesin ortak duygularda birleştiği, insanların birbirleri ile kucaklaştığı ve kenetlendiği, ihtiyacı olanlara, yokluk içinde bulunanlara sahip çıkma, yardım eli uzatma gibi duyguların en üst seviyede değerlendirildiği günlerdir.


Bizleri bugünlere kavuşturan Rabbimize sonsuz hamd-ü senalar olsun, mübarek Kurban Bayramı kardeşliğimizin çoğalmasına birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olsun.

Bizler komşusu aç yatarken, tok yatmayı asla kabul etmeyen bir peygamberin ümmeti olarak huzur, barış ve kardeşliği hâkim kılmak için her zaman yardımlaşma ve dayanışma bilinci ile hareket ettik. Bu bilinçle hareket ederek, bayramlarımızı da bu amaca uygun olarak idrak etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam Âlemi’nin ve Bolulu hemşerilerimin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.