Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÇELEN’İN ÖNDERLİĞİNDE 36 İLDE ALTYAPI HAMLESİ

BAŞKAN ÇELEN’İN ÖNDERLİĞİNDE 36 İLDE ALTYAPI HAMLESİ
Gençlik ve Spor Bakanlığının desteği ve Türkiye Cimnastik Federasyonunun girişimi ile 36 ilimizi kapsayan dev bir altyapı hamlesi gerçekleştirildi.

Toplamda 1489 teknik malzeme temin edilirken Edirne’den Hakkari’ye, Artvin’den Muğla’ya Türkiye’nin dört bir yanındaki cimnastik salonlarında kurulum için çalışmalara başlandı.

Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen konu ile alakalı yaptığı açıklamada; “Üzerinde hassasiyetle çalıştığımız bu projeye destek veren Gençlik ve Spor Bakanlığımıza teşekkür ediyoruz. Atmış olduğumuz adım bizi çok mutlu etmiş olup cimnastiğin çocuklarımıza ve gençlerimize ulaşması için büyük önem teşkil etmektedir” şeklinde konuştu.

Öte yandan Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından yapılan açıklamada ise, “Bakanlığımızın 36 ilimize tek kalemde yapmış olduğu yatırım ile cimnastik aleti olmayan ilimiz kalmadı. Bu altyapı hamlesinin artık 81 ile yayılan cimnastiğin özellikle Anadolu’daki gelişimi için önemli bir kilometre taşı olduğuna inanıyor; Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, illerimizde cimnastik için salon tahsis eden Gençlik ve Spor İl Müdürlerimize ve emeği geçen herkese bir kez daha teşekkürlerimizi iletiyoruz” ifadelerine yer verildi

Etiketler: bolu haberler