Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÇELEN, İL TEMSİLCİLERİYLE GÖRÜŞTÜ

BAŞKAN ÇELEN, İL TEMSİLCİLERİYLE GÖRÜŞTÜ
Almanya’da yapılan 2019 Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonasında İbrahim Çolak ve Ahmet Önder tarafından alınan ilk Dünya Madalyaları tarihi dikkate alınarak Ekim Ayının 2. Haftası Cimnastik Haftası, 2. Cumartesi günü ise Türkiye Cimnastik Günü olarak ilan edilmiş ve her yıldönümünde çeşitli etkinliklerle kutlanılması kararlaştırılmıştı.

Bu yıl ilkini kutlanacak olan cimnastik haftasında kapsamında Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, İl temsilcileri ile toplantı yaptı.

Cimnastik haftası kutlamaları ile ilgili bilgi veren başkan Çelen, İl Spor Müdürlükleri ve il temsilcilerinin desteği ile bu haftayı en güzel şekilde geçireceklerini inandığını belirtti.

Yapılan toplantıda her şeye rağmen, tedbirler ihlal edilmeden, ana branşlardan birisi olan cimnastik adına farkındalık oluşturmak amacıyla, İl Müdürlüklerinin önderliğinde İl temsilcileri yerel yöneticileri ziyaret, gösteri müsabakaları, sosyal medya yoluyla günün anlamının vurgulanması, merkezi alanlarda dövizlerle günün hatırlatılması veya dövizli kısa yürüyüşler gibi sembolik faaliyetler düzenlenmesi uygun görüldü.

Yapılan açıklamanın devamında; “Cimnastik tarihi İçin unutulmaz bu başarıda emeği olan herkese teşekkür ediyor, kutlamalara veren Spor İl Müdürlüklerimize, İl Temsilcilerimize, Antrenör ve Sporcularımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi. 

Etiketler: bolu haberler